… «ΛΥΚΟΣ» ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

STAVRLKATS

 

 

 

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησαν οι νεοφώτιστοι στην Β΄ ΕΠΣΑ, Λύκοι Χαϊδαρίου, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Στάθη Κατσικογιάννη (αριστερά στην κεντρική φώτο). Μία μεταγραφή, που… «ολοκληρώνεται» με… ένα (1) χρόνο καθυστέρηση, καθώς ο παίκτης είχε συμφωνήσει και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά το ωράριο προπονήσεων είχε σταθεί εμπόδιο και έτσι ο 24χρονος δυναμικός μέσος συνέχισε σε Αγία Ελεούσα και Ιεράπολη την ποδοσφαιρική διαδρομή του.

Στην τωρινή συμφωνία, σίγουρα έπαιξε ρόλο η ταύτιση σχετικά με τα προπονητικά ωράρια, προκειμένου ο παίκτης να μην έχει πρόβλημα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, αλλά ο κυριότερος είναι η παρουσία του νέου προπονητή των Λύκων, Σταύρου Παπαπαναγιώτου (δεξιά στην κεντρική φώτο), καθώς οι δύο τους έχουν συνεργαστεί υποδειγματικά στην Ιεράπολη, και ο Πειραιώτης προπονητής γνωρίζει την ποιότητα του αιγαλιώτη μέσου.

Ο Κατσικογιάννης είναι η 4η φετινή μεταγραφή των Λύκων Χαϊδαρίου, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές του, 23χρονου μεσοεπιθετικού Θοδωρή Σκεπετάρη από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, του 27χρονου στόπερ Κώστα Παπαϊωάννου από το Καματερό και του 22χρονου επιτελικού μέσου Άγγελου Κιρκιλή από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Ο Στάθης Κατσικογιάννης, ένας ξεχωριστός και ηγετικός χαρακτήρας στο τερέν, που κάνει μεγάλη δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, γεννήθηκε το 1995. Ξεκίνησε το 2007 από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου έμεινε στα τμήματα υποδομής του σωματείου για 6 χρόνια. Το καλοκαίρι του 2012 φόρεσε την φανέλα της Ιεράπολης, και την πρώτη του χρονιά (2012-2013) στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ σε ηλικία 17 ετών έκανε 24 εμφανίσεις και πέτυχε 4 γκολ. Την σεζόν 2013-2014 είχε 28 συμμετοχές και 2 γκολ, την περίοδο 2014-2015 έπαιξε 15 ματς και σημείωσε 1 γκολ, ενώ την χρονιά 2015-2016 είχε 22 συμμετοχές και 6 γκολ. Την περίοδο 2016-2017 πραγματοποίησε 23 συμμετοχές, πέτυχε 6 γκολ και ως αρχηγός πανηγύρισε με την Ιεράπολη την άνοδο στην Β΄ ΕΠΣΑ (με προπονητή τον Σταύρο Παπαπαναγιώτου). Την σεζόν 2017-2018 στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας (πάλι με την Ιεράπολη) ο Στάθης Κατσικογιάννης έπαιξε σε 25 ματς και πέτυχε 4 γκολ.

Την περίοδο που ολοκληρώθηκε (2018-2019) ο αιγαλιώτης χαφ – επί το πλείστον παίζει ως αμυντικός μέσος – στο α΄ μισό αγωνίστηκε με την φανέλα της ισχυρής ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπου έπαιξε σε 13 ματς πρωταθλήματος και 4 κυπέλλου ΕΠΣΑ, ενώ στο β΄ μισό επέστρεψε στην Ιεράπολη, για να την βοηθήσει να παραμείνει στην Β΄ κατηγορία. Ο στόχος επετεύχθη, με τον Κατσικογιάννη να έχει 13 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και μαζί με τον Σταύρο Παπαπαναγιώτου να πανηγυρίζουν την σωτηρία του ιστορικού αιγαλιώτικου σωματείου στην Β΄ Αθήνας.

 

 

 

BORDMES