ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ASTYPMET

 

 

 

 

Ενισχύθηκε περαιτέρω ο Αστέρας Χαϊδαρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου η ομάδα της πόλης μας ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της με εντός έδρας παιχνίδι το πρωί (στις 11) της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου 2019 στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» υποδεχόμενη τους Ίωνες Π. Φαλήρου.

Πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχαμε γράψει για την απόκτηση του 31χρονου στόπερ Ανδρέα Κωστάκου από τον Λαρισαϊκό, του 24χρονου μεσοεπιθετικού Άγγελου Πετρούτσου από τον Λαρισαϊκό και του 28χρονου στόπερ Βαγγέλη Σιγάλα από την ΑΕ Χατζηκυριακείου. Τις τελευταίες μέρες ο σύλλογος της πόλης μας, που θα έχει στον πάγκο του τον Γιάννη Κυπραίο (φώτο / πάνω σειρά / αριστερά), προχώρησε σε πέντε (5) ακόμη προσθήκες, που αναμένεται να τον ενισχύσουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Πριν λίγα 24ωρα ο Αστέρας Χαϊδαρίου ολοκλήρωσε την μεταγραφή του 27χρονου τερματοφύλακα Μάριου – Γιάννη Κομεσσάριου (φώτο / πάνω σειρά / στη μέση) από το Δάσος Χαϊδαρίου, όπου αγωνίστηκε τις τελευταίες δύο σεζόν, ενώ πιο πριν είχε παίξει στην Χρυσούπολη.

Επιστροφή, έπειτα από τρεις (3) σεζόν, για τον 28χρονο πολυσύνθετο παίκτη Γιάννη Αλεξόπουλο (φώτο / πάνω σειρά / δεξιά), ο οποίος είχε φορέσει τα χρώματα του σωματείου την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Στον Αστέρα Χαϊδαρίου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική διαδρομή του ο Κώστας Σολωμός (φώτο / κάτω σειρά / αριστερά), ο οποίος τη περασμένη περίοδο (2018-2019) αγωνίστηκε με τους Νέους Ευγένειας στην Β΄ Πειραιά.

Ενίσχυση στην επιθετική γραμμή με τον δυναμικό 25χρονο Θεσσαλονικιό επιθετικό Αποστόλη Πρίσκο (φώτο / κάτω σειρά / στη μέση), ο οποίος τις προηγούμενες δύο (2) σεζόν αγωνίστηκε στον Λαρισαϊκό.

Τέλος, στην ομάδα της πόλης μας ανήκει πλέον και ο 25χρονος δεξιός μπακ - χαφ Σταύρος Πρίσκος (φώτο / κάτω σειρά / δεξιά), που προέρχεται και αυτός από τον Λαρισαϊκό.

 

 

 

YESSNEW