… ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΗΤΤΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

GLYFAST

 

 

 

 

Την παραλία της Αττικής και πιο συγκεκριμένα την Γλυφάδα… επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2019 ο Αστέρας Χαϊδαρίου, αλλά έφυγε με… πικρή γεύση από τα ανατολικά προάστια, καθώς η ομάδα της πόλης μας, ηττήθηκε με 1-0 από τον ιστορικό Ποσειδώνα Γλυφάδας για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ (σεζόν 2019-2020).

Κάλλιστα, η ομάδα της πόλης μας θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι παραπάνω βαθμολογικά, καθώς στο α΄ ημίχρονο που έδειξε καλά σημάδια, απώλεσε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες. Στην επανάληψη δεν ήταν το ίδιο καλή και τελικά το πλήρωσε αυτό στο 69΄ όταν ο Παπακωνσταντίνου επωφελήθηκε σύγχυση και πέτυχε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

 

ΑΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Θεοδωρακόπουλος, Κρίτσαλης, Χατζησωτηρίου, Παπαδόπουλος, Κουνάδης, Αγγελίδης (55΄ Παπακωνσταντίνου), Κουμούτσης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ (75΄ Σπυρόπουλος), Ασπιώτης (90΄ Νικολαϊδης), Πετρίδης (15΄ Ζαχαριάς).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μπουλούμπασης, Σιώλος, Μήλεσης, Κωστάκος, Πετρούτσος, Μπούρας, Γκιόκας, Ναλμπάντης (60΄ Σολωμός), Καραγεώργος, Πρίσκος Απ. (57΄ Χρυσοχόος), Σπυρόπουλος (Πρίσκος Στ.).

 

 

 

AKMONSA