… «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

ARXDALAR

 

 

 

Σε ένα πάρα πολύ όμορφο – ποδοσφαιρικά – παιχνίδι, ο Αστέρας Χαϊδαρίου επικράτησε δίκαια με 2-1 επί του Λαρισαϊκού στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» (Χαϊδάρι), το απόγευμα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου 2019, για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του, ο Αστέρας Χαϊδαρίου, όπως και στην πρεμιέρα (1η αγωνιστική με τους Ίωνες Π. Φαλήρου), ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ, και έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Τσιάκαλου (πρώην προπονητή του Αστέρα Χαϊδαρίου) προηγήθηκαν στο 3΄ (0-1) με τον Χασιώτη βάζοντας δύσκολα στον γηπεδούχο Αστέρα Χαϊδαρίου από νωρίς, που προσπαθούσε να επιβάλλει τον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά στο α΄ ημίχρονο αυτό γινόταν με σπασμωδικές κινήσεις.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιάννη Κυπραίου, μπήκαν με πιο… καθαρό μυαλό, έδειξαν πιο αποφασισμένοι απέναντι στο μαχητικό σύνολο του ιστορικού Λαρισαϊκού, που είχε για κορυφαίο παίκτη τον πρώην παίκτη του Αστέρα, Βασιλικό, και ευτύχησαν να πετύχουν γρήγορα την ισοφάριση (1-1) με τον νεαρό Χρυσοχόο στο 50΄, γεγονός που τους έδωσε ψυχολογική ώθηση.

Οι παίκτες του Αστέρα Χαϊδαρίου, … πάτησαν καλύτερα στο γήπεδο, πήραν επιπλέον μέτρα στον αγωνιστικό χώρο – πιέζοντας πιο ψηλά – και στο 65΄ ο Μήλεσης με προσωπική ενέργεια, βρέθηκε απέναντι στον πορτιέρο Μπόζιο, και με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 2-1.

 

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον ρέφερι Νάτσιο και ακριβοδίκαιοι οι συνεργάτες του Γεωργιτσόπουλος και Ναούμ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μπουλούμπασης, Σιώλος (25΄ λ.τ. Μήλεσης), Γκιόκας, Κωστάκος (85΄ Σταυριανίδης), Ναλμπάντης (70΄ Τσάσης), Μπούρας, Πρίσκος (60΄ Μουστάκας), Πετρούτσος, Καραγεώργος, Χρυσοχόος, Σπυρόπουλος.

 

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Μπόζιος, Αμίλητος (75΄ Τεχοβίτης), Γιάτσος, Σνίγοβ, Μέμο, Λίμα (90΄ Κόντης), Παπαδάκης (75΄ Περιβολαράκης), Βασιλικός, Μέξη (65΄ Ντρέου), Χασιώτης, Κώστας.

 

 

SL29

 

 

Στην φώτο (από αριστερά), ο Επόπτης, Γεωργιτσόπουλος, ο αρχηγός του Αστέρα Χαϊδαρίου, Καραγεώργος, ο Διαιτητής, Νάτσιος, ο αρχηγός του Λαρισαϊκού – και διακριθείς – Βασιλικός, και ο Επόπτης Ναούμ.

 

 

Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 θα σας παραθέσουμε μίνι – φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον αγώνα.

 

 

DOMOKYR