Ο ΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΥΠΡΑΙΟ

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

GIOTKYPN

 

 

 

 

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Χαϊδαρίου, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, είχαμε αργά το βράδυ της Τρίτης 14 Ιανουαρίου 2020. Παρελθόν από τον σύλλογο της πόλης μας αποτελεί ο προπονητής Γιάννης Κυπραίος (αριστερά στην κεντρική φώτο), και την θέση του στον πάγκο της ομάδας διαδέχεται ο Τεχνικός Διευθυντής του σωματείου, Χρήστος Γιώτης (δεξιά στην κεντρική φώτο).

 

Ο εργατικότατος τεχνικός και θιασώτης του σύγχρονου επιθετικού ποδοσφαίρου Γιάννης Κυπραίος, είχε αναλάβει τον Αστέρα Χαϊδαρίου στις 17 Ιουλίου 2019, προερχόμενος από τα πρωταθλήματα του Πειραιά, όπου διετέλεσε τεχνικός σε Πειραϊκή, ΑΕ Χατζηκυριακείου, Λέοντες Καμινίων, και της Δάφνης Ταμπουρίων, ενώ σε αυτό το α΄ μισό της σεζόν 2019-2020 με τον Αστέρα Χαϊδαρίου στην Γ΄ Αθήνας κατέγραψε 5 νίκες, 2 ισοπαλίες, 8 ήττες και τέρματα 23-36.

 

Με δήλωση της η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, εκ μέρους όλης της διοίκησης, εξήρε την παρουσία, το ήθος και ύφος του Γιάννη Κυπραίου, ευχαριστώντας ιδιαιτέρως τον εν λόγω προπονητή για την γόνιμη συνεργασία που είχαν, και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική διαδρομή του, με υγεία και γαλήνη για αυτόν και την οικογένεια του.

 

Νέος προπονητής, του συλλόγου, ανέλαβε ο Τεχνικός Διευθυντής, Χρήστος Γιώτης. Ο Χρήστος Γιώτης, ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής με τον ιστορικό Ατρόμητο Πειραιά, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Ελλάς Ποντίων, ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και Ν. Φάληρο. Την περασμένη σεζόν 2018-2019 και για ένα μεγάλο διάστημα, ο Γιώτης ήταν προπονητής στον Ατρόμητο Πειραιά και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

 

Ο Χρήστος Γιώτης, ανήκει στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Αστέρα, εδώ και 2,5 χρόνια, όταν ανέλαβε προπονητικό πόστο στις ακαδημίες του σωματείου, ενώ το περασμένο καλοκαίρι, του 2019, μετά την αποχώρηση του Μάξιμου Κατικαρίδη που ήταν στις ακαδημίες για 4,5 χρόνια, κλήθηκε από την διοίκηση αναλαμβάνοντας το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, έχοντας υπό την επιμελητεία του, πρωτίστως τις υποδομές, ένα κομμάτι που λειτουργεί υποδειγματικά και στοχευμένα ο σύλλογος της πόλης μας. Έχοντας στην κατοχή του το πτυχίο προπονητή κλίμακας UEFA B, ο Χρήστος Γιώτης είναι σπουδαστής του τμήματος Φυσικής Αγωγής του City Unity College, ενώ ως προπονητής τμημάτων υποδομών έχει θητεύσει στο δίκτυο σχολών της Άρσεναλ στην Ελλάδα, στον Ατρόμητο Πειραιά όπως γράψαμε παραπάνω, και τα τελευταία 2,5 χρόνια στον Αστέρα Χαϊδαρίου.

 

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος Γιώτης είναι ο 4ος προπονητής που κάθεται στον πάγκο του Αστέρα Χαϊδαρίου, από την σεζόν 2016-2017, όταν και επίσημα ο σύλλογος ξεκίνησε να λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Ο Βασίλης Τσιάκαλος ήταν αρχικά για 1,5 χρόνο στην τεχνική ηγεσία, ακολούθησε ο Θανάσης Πατρικίδης που συνέχισε για 1,5 περίπου έτος, ενώ το περασμένο καλοκαίρι (2019) την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Γιάννης Κυπραίος, που έμεινε στην ομάδα για 6 μήνες.



YESSNEW