ΑΠΟ ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ο ΣΑΚΗΣ ΠΕΤΤΑΣ!

PETARX

 

 

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, προχώρησαν οι Λύκοι Χαϊδαρίου, καθώς απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σάκη Πέττα, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουλίου 2020, έμεινε ελεύθερος από την Ιεράπολη.

Τις ικανότητες του 33χρονου επιθετικού, γνωρίζει καλά ο προπονητής των Λύκων κ. Σταύρος Παπαπαναγιώτου, ο οποίος είχε περάσει από τον πάγκο της Ιεράπολης και τότε η αγωνιστική συνεργασία τους ήταν άψογη.

Ήταν η 3η μεταγραφή των Λύκων, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, όπου το χαϊδαριώτικο σωματείο θα αγωνιστεί για 2η σερί σεζόν στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας.

Έχουν προηγηθεί αυτές, του 20χρονου Νίκου Βλάχου από τον ΑΟ Χαϊδαρίου και του 33χρονου στόπερ Θοδωρή Κόκκαλη από τον Ορφέα Αιγάλεω.

Ο Σάκης Πέττας, που έχει γεννηθεί το 1987 και είναι στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία, συνδυάζοντας την ικανότητα με την εμπειρία, έχει ξεκινήσει από τον ΟΦ Ιεράπετρας, έπαιξε με τον Παλληξουριακό στην Δ΄ Εθνική, ενώ πριν από χρόνια είχε περάσει και από την ΑΕ Αιγάλεω.

Το καλοκαίρι του 2015 βρέθηκε στην Ιεράπολη, όπου την πρώτη του σεζόν με το ιστορικό σωματείο στην Γ΄ ΕΠΣΑ την σεζόν 2015-2016 σε 24 ματς πέτυχε 15 γκολ και αναδείχθηκε 1ος σκόρερ, ενώ την επόμενη περίοδο (2016-2017) σε 12 αγώνες σημείωσε 12 γκολ και πανηγύρισε με την ομάδα του την άνοδο στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας.

Την σεζόν 2017-2018 ο Σάκης Πέττας έπαιξε με την Ιεράπολη σε 28 παιχνίδια της Β΄ Αθήνας, όπου σημείωσε 6 γκολ.

Στο α΄ μισό της σεζόν 2018-2019 φόρεσε την φανέλα του Ζέφυρου Αιγάλεω στην Β΄ ΕΠΣΑ καταγράφοντας 7 εμφανίσεις και 1 γκολ, ενώ στο υπόλοιπο της περιόδου επέστρεψε στο «δεύτερο σπίτι του», την Ιεράπολη, με την οποία στην ίδια κατηγορία, έπαιξε σε 15 ματς και σημείωσε 4 γκολ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2019-2020) είχε με την Ιεράπολη στην Β΄ Αθήνας 19 συμμετοχές και 1 γκολ.

Σε χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της η Ιεράπολη, σχετικά με την αποχώρηση του Σάκη Πέττα, επεσήμανε:

«Ο Α.Π.Ο. Ιεράπολις Αιγάλεω ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον εμβληματικό αρχηγό, Σάκη Πέττα, λόγω επαγγελματικών και λοιπών υποχρεώσεων του.

Το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Σάκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα.

Ο Σάκης θα μείνει στις καρδιές των φιλάθλων του συλλόγου ως παίχτης που έδειξε την αγάπη του στην ομάδα και θα είναι πάντα μέλος της οικογένειάς μας! Του ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια στη νέα του ομάδα».

Τέλος, να σημειώσουμε ακόμη, ότι μέχρι τώρα με την ομάδα των Λύκων Χαϊδαρίου, έχουν ανανεώσει οι Άρτεμιοςς Ιωαννίδης, Γιάννης Καραμανόγλου, Σωτήρης Φίλων, Σπύρος Δήμου, Γιώργος Δήμου, Άγγελος Κιρκιλής, Νίκος Στρατηγαρέας, Γιάννης Πουλής, Αλέξης Δοσούλας, Νίκος Αγγελογιαννάκης, Σπύρος Ραχανιώτης, Αλμπάνο Κονγκίνη.

Κεντρική φώτο:

Το ίδιο… δρομολόγιο, από Ιεράπολη σε Λύκους Χαϊδαρίου, που έκαναν οι Γιάννης Καραμανόγλου (αριστερά), Στάθης Κατσικογιάννης (δεξιά), ακολούθησε και ο Σάκης Πέττας (μέση), οπότε η παραπάνω τριάδα – που απεικονίζεται - θα είναι εκ νέου συμπαίκτες!

 

SPILNEW