ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟ ΛΑΓΟ

 

 

 

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

LAGARXX

 

 

Ο Χαϊδαριώτης κόουτς, μπασκετάνθρωπος από το Α ως το Ω, Άγγελος Λαγός, είναι ο νέος προπονητής του Αχιλλέα Χαϊδαρίου για τη νέα σεζόν 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Δ΄ ΕΣΚΑ, ενώ παράλληλα θα έχει και την τεχνική ευθύνη του εφηβικού τμήματος στο αντίστοιχο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της διοργανώτριας αρχής.

Οι παράγοντες του σωματείου της πόλης μας, που προσελκύει πάρα πολλά νεαρά παιδιά του Χαϊδαρίου, αναζητούσαν μια περίπτωση προπονητή, που να δουλεύει πολύ με τις σχετικά νέες ηλικίες, και ο Άγγελος Λαγός ήταν η ενδεδειγμένη λύση, καθώς έχει πολύχρονη διαδρομή σε αυτόν τον τομέα.

Ο Άγγελος Λαγός, που έχει γεννηθεί το 1974, ως αθλητής, έχει αγωνιστεί σε Απόλλων Πατρών, Δάφνη Δαφνίου, ΓΑΣ Αετός και Ρουφ 80.

Μετά την ολοκλήρωση της πορείας του ως παίκτης, ανέλαβε προπονητής στο ανδρικό, αλλά και τα αναπτυξιακά τμήματα (Εφηβικό, Παιδικό) του ΓΑΣ Αετός, φτάνοντας την ομάδα των Σεπολίων από την Γ΄ ΕΣΚΑ στην Α2 εθνική κατηγορία.

Το 2013 με την ίδρυση του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, αναλαμβάνει το ανδρικό του τμήμα, και παράλληλα οργανώνει όλες τις ακαδημίες του συλλόγου, δημιουργώντας φοβερά αγωνιστικά τμήματα, με πιο αξιοσημείωτη περίπτωση, αυτή του U20, που κέρδισε και την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Το 2016, με την ίδια συνέπεια και το μεράκι του, αναλαμβάνει την αναδιοργάνωση και το «χτίσιμο» των ακαδημιών του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, χρήζεται επίσης βοηθός προπονητής του ανδρικού τμήματος, ενώ όποτε χρειάστηκε ήταν και υπηρεσιακός κόουτς σε επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στην Β΄ ΕΣΚΑ.

Τέλος, εδώ και λίγες μέρες, είναι ο προπονητής του ανδρικού και του εφηβικού τμήματος του Αχιλλέα Χαϊδαρίου.

 

DIMNEWMAK