ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

ASTTHR

 

Δεν είχε περιθώριο για απώλεια βαθμών (έστω και τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα) ο Αστέρας Χαϊδαρίου, ο οποίος μετά τη νίκη της πρεμιέρας, είχε υποστεί δύο σερί ήττες και έτσι το απόγευμα του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου 2020 για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, η ομάδα της πόλης μας έπειτα από καλή εμφάνιση νίκησε δίκαια με 3-1 του Ίωνες Π. Φαλήρου στο ΔΑΚ Χαϊδαρίου (ΚΕΒΟΠ).

Με εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, οι παίκτες του Χρήστου Γιώτη ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτή την συνάντηση και απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο, συνδυάζοντας ουσία και ποιότητα.

Στο 25΄ ακυρώθηκε ως οφσάϊντ γκολ που πέτυχε ο Πρίσκος (μεσαία φώτο) και στο 42΄ μετά από σέντρα - σουτ του τελευταίου, ακολούθησε ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και ο Θάνος Καραγεώργος (φώτο αριστερά), που καραδοκούσε, σημείωσε το 1-0.

Στην αρχή της επανάληψης οι Ίωνες μπήκαν πιο δυνατά και ισοφάρισαν (1-1) στο 47΄ με κεφαλιά του Αποστόλου.

Η ισοφάριση έδωσε ψυχολογία στους Ίωνες, χωρίς, όμως, αυτό να μετουσιωθεί σε αποτελεσματικότητα. Με την πάροδο του χρόνου, ο Αστέρας ισορρόπησε αρχικά το ματς και εν συνεχεία ανεβάζοντας… στροφές, πήρε τον έλεγχο.

Κοντά στο 60΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του πάντα επικίνδυνου Αποστόλη Πρίσκου, και λίγο αργότερα, στο 73΄ ο Θάνος Καραγεώργος… ξαναμίλησε, κάνοντας με σουτ έξω από την περιοχή το 2-1.

Στο 82΄ ο υψηλόσωμος Μπούρας (φώτο δεξιά) σημείωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής ο Γκέτσος, με βοηθούς τους Θωμά και Λουκούμη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Παπαθανασίου, Κιουρκτσής (69΄ Γκιόκας), Κωστάκος, Γωγιός, Ζαχαρόπουλος, Μπούρας, Πρίσκος, Χαραμής, Καραγεώργος, Σπυρόπουλος (79΄ Καραγιάννης), Γκίλας (61΄ Χρυσοχόος).

ΙΩΝΕΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Λημναίος, Ακρωτηριανάκης (46΄ Κέκος Π.), Ψαθάκης, Τραγουστής, Πατεράκης, Κέκος Ν., Ελληνάκης (46΄ Παναγιωτόπουλος), Ράϊκος (46΄ Μπουζιούρης), Απαλίδης, Αποστόλου, Καραμπάς (66΄ Πέππας).

 

 

ASTERASTIFd

 

 

DOMOKYR