ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Ο. ΝΔ

 

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

 

IORDTAX

 

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Χαϊδαρίου, καθώς τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου 2021, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 59 ετών, ο συμπολίτης μας, Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου, Ιορδάνης Αντωνιάδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Ο αείμνηστος συμπολίτης μας Ιορδάνης Αντωνιάδης ήταν απόφοιτος του Αεροναυτικού Πανεπιστήμιου των ΗΠΑ (ΒS Aeronautical Studies), Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Σχολής ΠΑΤΕΣ – ΣΕΛΕΤΕ, κάτοχος Ευρωπαϊκού Πτυχίου Πιστοποίησης Πλοϊμότητας Αεροσκαφών από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό ΕASA – B1,Β2 Licensed Engineer, καθώς επίσης ήταν πιστοποιημένος και από τον Διεθνή Οργανισμό FAA (Federal Aviation Administration).

Ήταν αξιολογητής και Συγγραφέας Εκπαιδευτικών συγγραμμάτων - ΜΗΤΡΩΟ ΙΕΠ, ενώ είχε αναπτύξει συλλογική Δράση στον Αεροπορικό Τομέα και διατελούσε χρέη Αντιπροέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Πτυχιούχων Μηχανικών Αεροσκαφών (ΣΕΜΑ).

Επί σειρά ετών είχε εργαστεί σε Αεροπορικές εταιρίες του ιδιωτικού τομέα ως υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης Αεροσκαφών, Προγραμματιστής Συντήρησης και ως Ιπτάμενος Μηχανικός, ενώ ασκούσε το επάγγελμα του Εκπαιδευτικού.

Είχε τιμηθεί από το ΓΕΣ για την προσφορά του στην Βελτίωση της Βασικής Εκπαίδευσης των Τεχνικών Αεροσκαφών στην Αεροπορία Στρατού.

Στις εσωκομματικές εκλογές τον Μαϊο του 2018 είχε αναδειχθεί Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου, ενώ ήταν και εν ενεργεία Αντιπρόεδρος του σωματείου Β΄ ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Κατοικούσε μόνιμα στο Χαϊδάρι και ήταν Πατέρας δύο παιδιών.

 

 

XRYSMAKOK