ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ,  ΟΙ...ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ANAKKAST

Συνεχόμενοι οι βανδαλισμοί και οι κλοπές κατά της ομάδας του Αστέρα Χαϊδαρίου. Μέσα σε διάστημα 60 ημερών, ο σύλλογος έχει γίνει στόχος… κακοποιών – παρανόμων στοιχείων, σε τρεις (3)!!! διαφορετικούς χώρους αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Χαϊδαρίου, σε γραφεία και αποθήκες, όπου η ομάδα εναποθέτει προπονητικό υλικό για τους ερασιτέχνες αθλητές της. Πολύ περίεργη αυτή η σύμπτωση – λέμε εμείς – να βανδαλίζονται και να κλέβονται από αγνώστους, υλικό του Αστέρα Χαϊδαρίου, από τρία (3) διαφορετικά σημεία (!) εντός αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Χαϊδαρίου.

Στις 20 Μαρτίου 2021, άγνωστοι «ανοίγουν», βανδαλίζουν και κλέβουν, υλικό από το κοντέϊνερ – γραφείο του σωματείου στο γηπεδάκι πλησίον του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ.

Στις 27 Μαρτίου 2021 – επτά (7) μέρες μετά - πάλι, άγνωστοι,… ξαναμπουκάρουν, βανδαλίζοντας τα γραφεία του Αστέρα Χαϊδαρίου στο γηπεδάκι πλησίον του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, σπάζοντας και κλέβοντας ότι έχει απομείνει.

Το… περίεργο κρεσέντο, όμως, συνεχίζεται! Στις 27 Μαϊου 2021, αυτοί… οι άγνωστοι, αυτή την φορά, εισέρχονται σε αποθηκευτικό χώρο το γήπεδο του ΔΑΚ Δάσους Χαϊδαρίου, όπου και εκεί – μάλλον τους αρέσει το υλικό του Αστέρα Χαϊδαρίου – αρπάζουν προπονητικό υλικό του συλλόγου.

Και πριν λίγα 24ωρα, την 1η Ιουνίου 2021, φύλακας του γηπέδου «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ», επικοινωνεί με παράγοντες του συλλόγου, όπου τους ενημερώνει ότι έγινε στόχος και το κοντέϊνερ τους – γραφείο / αποθηκευτικό χώρος, στην εκεί εγκατάσταση.

Πράγματι μέλη της διοίκησης του Αστέρα Χαϊδαρίου, που έσπευσαν στον χώρο, είδαν ότι εκλάπη προπονητικό υλικό από την εγκατάσταση τους, χωρίς, όμως, η πόρτα του κοντέϊνερ να είναι παραβιασμένη ή, σπασμένη βιαίως!!! Επίσης, μπροστά από το κοντέϊνερ - γραφείο, στον αίθριο χώρο, παρατήρησαν ότι στον καναπέ που υπήρχε, ήταν καμμένος, και μάλλον κατά τύχη, η προσπάθεια… εμπρησμού, δεν πήρε κάποια έκταση!

Όλα αυτά τα παραπάνω, που σας αναφέρουμε,… μάλλον είναι συμπτώσεις!

 

Ο σύλλογος, πριν λίγες ώρες, εξέδωσε ανακοίνωση, όπου επισημαίνει τα εξής:

«Ο ΑΟ Αστέρας Χαϊδαρίου τον τελευταίο καιρό έχει δεχτεί πάνω από 4 βανδαλισμούς σε αποθήκες και γραφεία που υπάρχουν ρουχισμός, προπονητικό υλικό, κτλ. Ο τελευταίος πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ μέσα σε ένα προστατευμένο χώρο του γηπέδου «Τ. Χαραλαμπίδης».

Η ομάδα μας θέλει να μεταφέρει προς κάθε κατεύθυνση πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και πως τέτοια περιστατικά απλά δυναμώνουν περισσότερο τον σύλλογο μας. Το Δ.Σ του συλλόγου».

XRYSMAKOK