ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΗ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

arxkarastat

 

 

Ο συμπολίτης μας κ. Λουκάς Καραστατήρης (κεντρική φώτο), νυν πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου, θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία στις εσωκομματικές εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου 2021.

Στο μήνυμα του ο κ. Καραστατήρης επισημαίνει τα εξής:

«Ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 24ης Οκτωβρίου δηλώνω την υποψηφιότητά μου ως πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαϊδαρίου.

Υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας και πάντα λειτουργώ με γνώμονα την ενότητα και την πρόοδο.

Σέβομαι και τιμώ την άποψη, την πορεία και το έργο κάθε στελέχους και κάθε μέλους της οργάνωσής μας.

Είμαστε ένα κόμμα τολμηρό, προοδευτικό, που βρίσκεται δίπλα στον κάθε πολίτη. Αυτός ήταν και είναι ο ρόλος του κόμματος που οραματίστηκε και υλοποιεί ο Πρόεδρος μας και Πρωθυπουργός ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Φίλες και φίλοι, μέλη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, σας καλώ σε προσωπική ενεργοποίηση, ώστε την 24η Οκτωβρίου με την καθολική συμμετοχή σας να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια και η ημερομηνία αυτή να είναι μια νέα αφετηρία για το κόμμα μας στο ΧΑΪΔΑΡΙ».

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΗΣ

Ο Λουκάς Καραστατήρης, στις προηγούμενες εκλογές της ΔΗΜΤΟ ΝΔ της πόλης μας είχε καταλάβει την θέση του Αντιπροέδρου και μετά την εκδημία του αείμνηστου Ιορδάνη Αντωνιάδη, ανέλαβε Πρόεδρος στις 16 Μαρτίου 2021.

Ο Λουκάς Καραστατήρης, με καταγωγή από την Μονεμβασιά Λακωνίας, γεννήθηκε το 1971 και είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης μας από τότε. Είναι απόφοιτος Λυκείου και εργάζεται στην ΣΤΑΣΥ Α.Ε.

Πρωτοργανώθηκε στην ΟΝΝΕΔ Δάσους Χαϊδαρίου το 1985 και το 1988 ήταν εκ των ιδρυτικών μελών της ΟΝΝΕΔ Κουνελίων, οργάνωση στην οποία διετέλεσε Πρόεδρος από το 1993 έως το 2000.

Με την Τοπική Νέα Δημοκρατία επανήλθε δυναμικά το 2013, το 2016 ήταν υποψήφιος Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ, ενώ εξελέγη μέλος του ΔΣ το 2018 (Αντιπρόεδρος).

Επίσης, ως ενεργός πολίτης αυτής της περιοχής των Δυτικών Προαστίων, παρακολουθεί, ενεργεί, δρα, μετέχει και μάλιστα πριν από λίγο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα στις 31 Ιουλίου 2021, ανέλαβε χρέη Γενικού Γραμματέα στο αθλητικό σωματείο Αχιλλέας Χαϊδαρίου.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Όσο αφορά τις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021, εκτός από τον κ. Λουκά Καραστατήρη, υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου έθεσε και ο κ. Χρήστος Νικολάου.

Στο μήνυμα για την υποψηφιότητα του, ο κ. Χρήστος Νικολάου, τόνισε:

«Σε μια Ελλάδα που αλλάζει, όπως είπε και ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ, καλούμαστε όλοι οι Νεοδημοκράτες να συμμετέχουμε στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, που θα λάβουν χώρα την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, για την ανάδειξη των νέων προέδρων και συμβουλίων στις κομματικές οργανώσεις, καθώς και των χιλίων μελών που θα συμμετάσχουν στο 14ο Συνέδριο του Κόμματος τον Δεκέμβριο.

Με την παρούσα δήλωση, θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για την Προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Χαϊδαρίου της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνοντας ότι έχω πλήρη συνείδηση των ευθυνών και προσδοκιών των στελεχών και μελών του Κόμματος, που απορρέουν από αυτή.

Με τιμή, Νικολάου Χρήστος / Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ - Πολιτικός Επιστήμων - Μέλος Δ.Σ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ».

 

Όσο αφορά σχετικά με τις υποψηφιότητες των μελών, η λίστα έχει ως εξής:

Γρηγόρης Διαμαντής

Κατερίνα Τσικνή

Ελένη Καλιακμάνη

Ιωάννης Χήρας

Νικήτας Ζήνας

Βαρβάρα Χαχάμη

Γεώργιος Φωτεινός

Αθανάσιος Σακκάς

Βίκυ Κακάλη

Θεόδωρος Γεωργαντάς

Χρήστος Γούσιας

Αλεξάνδρα Λιώση

Ηλίας Μελετίου

 

newmakdellem