ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

arxkaranik

 

 

Ο Λουκάς Καραστατήρης ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021, καθώς στις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, αναδείχθηκε νέος Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαϊδαρίου.

Ο Λουκάς Καραστατήρης, σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση, έλαβε 428 ψήφους, ενώ ο δεύτερος υποψήφιος για την προεδρία, κ. Χρήστος Νικολάου ψηφίστηκε από 319 μέλη.

Αξίζει να σημειωθεί, σχετικά με τα μέλη και τις ψήφους που έλαβαν, στην τελευταία ενημέρωση αργά τα ξημερώματα Δευτέρας 25 Οκτωβρίου 2021, η κατάσταση είχε ως εξής, όσο αφορά αυτούς που ήταν στις πρώτες ένδεκα (11) θέσεις:

 

1) Χρήστος Γούσιας 262

 

2) Βίκυ Κακάλη 257

 

3) Θεόδωρος Γεωργαντάς 247

 

4) Νικήτας Ζήνας 200

 

5) Αθανάσιος Σακκάς 189

 

6) Ηλίας Μελετίου 160

 

7) Γεώργιος Φωτεινός 159

 

8) Γρηγόρης Διαμάντης 149

 

9) Κατερίνα Τσικνή 121

 

10) Ιωάννης Χήρας 102

 

11) Βαρβάρα Χαχάμη 75

 

* Στην κεντρική φώτο, κατά τις πρώτες… μικρές ώρες της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου 2021, από αριστερά, ο Σύμβουλος Έκδοσης των εφημερίδων «Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» (Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός), Θεόδωρος Γουρνάς, ο νέος Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου, Λουκάς Καραστατήρης και ο Τάκης Σπίνουλας, που εξασφάλισε, περήφανα και συντεταγμένα, για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, την εκλογή του στην Β5 Περιφερειακή Οργάνωση της ΝΔ στην Δυτική Αθήνα.

 

Όσο αφορά την υποψηφιότητα του κ. Σπίνουλα για την Β5 Περιφερειακή Οργάνωση Δυτικής Αθήνας, που όπως αναφέραμε εξασφάλιζε την άνετη εκλογή του, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα για την πόλη μας και τα όμορα προάστια, ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν μεταξύ των πρώτων επιλογών σε Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα και Αιγάλεω, όπου εδράζει η μεγάλη δεξαμενή ψηφοφόρων του, ενώ πλασαριζόταν πολύ καλά σε Περιστέρι, Αγίους Αναργύρους – Καματερό, Πετρούπολη και Ίλιον.

 

 

LEMESS