ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑ

ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΑΪΔΑΡΙ…

ARXXKYRR

 

 

Καλλιτέχνης (κυριολεκτικά) στην εικονοληψία και την φωτογραφία ο Χρήστος Νικολαρέας, πάντα αποτυπώνει ωραίες και ξεχωριστές εικόνες, που ομορφαίνουν τις στιγμές της καθημερινότητας.

Παρότι κάτοικος της γειτονικής Αγίας Βαρβάρας, κάνοντας περίπατο στους δρόμους του Χαϊδαρίου, μάλλον η Χριστουγεννιάτικη βραδινή εικόνα της πλατείας Ηρώων επί της Στρ. Καραϊσκάκη με τον ξεχωριστό στολισμό, προκάλεσε τον ενδιαφέρον του, και μην αφήνοντας την ευκαιρία να πάει χαμένη, αποτύπωσε με τον φωτογραφικό φακό του, ορισμένα εκπληκτικά – καλλιτεχνικά κλικ, τα οποία με χαρά σας παραθέτουμε!

 

DOMOKYR

 

 

XN1

 

 

XN2

 

XN3

 

XN4a5

 

XN6

 

XN7

 

XN8

 

 

 

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

 

Διευθυντής Φωτογραφίας, Κάμεραμαν και Μοντέρ, με σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό, εργάστηκε για περίπου δύο χρόνια ως φωτορεπόρτερ στον ειδησειογραφικό οργανισμό Αφοι Αναγνωστόπουλοι, ενώ παράλληλα φοιτούσε στη σχολή κινηματογράφου και τηλεόρασης του Λυκούργου Σταυράκου. Αποφοίτησε από τη σχολή και έλαβε μέρος στα γυρίσματα της ταινίας “Ηνίοχος” του Αλέξη Δαμιανού. Στην πορεία των αναζητήσεων του βρέθηκε στον εκδοτικό χώρο και συγκεκριμένα στον ειδικό περιοδικό τύπο εργαζόμενος ως Αρχισυντάκτης στο περιοδικό “ImagingPRO” και ως συντάκτης ειδικών τεχνικών θεμάτων στο περιοδικό “Φωτογραφία” των εκδόσεων Μωρεσόπουλος.

Στα μέσα της δεκαετίας του '90 εργάστηκε στην ταινία μεγάλου μήκους της Μαρίας Ηλιού “Τρείς Εποχές” και αργότερα πήρε μέρος σε μια σειρά από ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Περικλή Χούρσογλου και παραγωγής SMART-Art Media. Στην εταιρία αυτή ειδικεύτηκε στην πολιτική επικοινωνία, εκπαιδεύοντας πολιτικούς για τις εμφανίσεις τους με την τηλεόραση.

Η επαγγελματική του πορεία στο ψυχαγωγικό, αλλά και ενημερωτικό τομέα του κινηματογράφου και τηλεόρασης περιλαμβάνει σήριαλ, ταινίες αλλά και ντοκιμαντέρ. Ενδεικτικά: “Άνω και κάτω Τελεία” σήριαλ για την ΕΡΤ, “Κάτω από την Ακρόπολη” σήριαλ για τον Alpha, “Επτά Θανάσιμες Πεθερές” σήριαλ για το Mega και άλλα.

Στο Ανοικτό Παν/μιο Αθήνων σπούδασε Ευρωπαϊκό Πολιτισμό ενώ κατέχει τον Μεταπτυχιακό Τίτλο Master of Arts στην Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες, από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας (τάξη του 2012). Παράλληλα έχει ολοκληρώσει μια σειρά από σεμινάρια και εξειδικεύσεις που αφορούν τις νέες τεχνολογία και τα ΜΜΕ.

Είναι μέλος της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου Τηλεόρασης (ΕΤΕΚΤ), όπου έχει διατελέσει και εκλεγμένο μέλος του ΔΣ.

 

 

DOMOKYR

 

 

XN9

 

 

XN10

 

XN11

 

XN12

 

XN13

 

XN14

 

XN15

 

XN16

 

XN17

 

 

DOMOKYR