ΚΟΣΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ

ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

METASTJAN

 

 

Στοχευμένες οι προσθήκες του Αστέρα Χαϊδαρίου σε αυτή την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα της πόλης μας, και έπειτα από το «πράσινο φως», που έδωσε ο προπονητής Χρήστος Γιώτης, ολοκλήρωσε την απόκτηση δύο ικανότατων ποδοσφαιριστών, που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια του σωματείου.

Πιο συγκεκριμένα, παίκτες της ομάδας είναι πλέον, ο 26χρονος μέσος Χρήστος Κοσκινάς και ο 20χρονος ακραίος Χρήστος Καραγιαννίδης.

Ο Κερκυραίος Χρήστος Κοσκινάς (δεξιά στην κεντρική εικόνα), έχει σπουδαίες παραστάσεις, καθώς σε επίπεδο ακαδημιών πέρασε από τους Φοίνικες Κέρκυρας, τον Όλυμπο Κέρκυρας, την ΑΕ Καναλίων, μετέχοντας παράλληλα στις αντίστοιχες μικτές της τοπικής ΕΠΣ. Σε ανδρικό επίπεδο στα 14 του έπαιξε με την ΑΕ Καναλίων, και ακολούθως για δύο σεζόν εντάχθηκε στα τμήματα Κ17 και Κ20 της ΠΑΕ Καλλιθέα. Συνέχισε στην Κ20 της ΠΑΕ Κέρκυρα, ενώ κατόπιν δόθηκε ως δανεικός στον ΑΟ Λουτρακίου, μετέχοντας με το κορινθιακό σωματείο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Επέστρεψε στο νησί των Φαιάκων, φορώντας τις φανέλες του Οδυσσέα Αυλιωτών και της ΑΕ Καναλίων στην Α΄ ΕΠΣΚ, ενώ εδώ και λίγο χρονικό διάστημα «μετακόμισε» για επαγγελματικούς λόγους στην Αττική, με τον Αστέρα Χαϊδαρίου να γίνεται ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του.

Σημαντική είναι και η προσθήκη του ταλαντούχου Χρήστου Καραγιαννίδη (στην αριστερή κεντρική φώτο με τον προπονητή του Αστέρα Χαϊδαρίου, Χρήστο Γιώτη), που είναι 20 ετών και αγωνίζεται επί το πλείστον στην δεξιά πτέρυγα.

Ο Καραγιαννίδης, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Ελλάς Ποντίων και σε ηλικία 15 ετών έχει αγωνιστεί με τους Πόντιους στην Α΄ κατηγορία του Πειραιά. Ακολούθησε ένα διετές πέρασμα του (2019-2020 / 2020-2021) από τον ιστορικό Ορφέα Αιγάλεω μετέχοντας στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, ενώ στο α΄ μισό της φετινής περιόδου 2021-2022, είχε 5 συμμετοχές με την ΑΕ Περάματος στην Α΄ Πειραιά.

Κατά τ’ άλλα, για το υπόλοιπο της περιόδου, σε συντριπτικό βαθμό το ρόστερ της ομάδας παραμένει αναλοίωτο, πλην ελαχίστων περιπτώσεων.

Παρελθόν αποτελούν, μόνο δύο παίκτες, και συγκεκριμένα, οι Σπυρόπουλος, Χρυσοχόος, με τον δεύτερο σε αυτή την εμβόλιμη περίοδο, να μετακινείται στον Ηρακλή Περιστερίου, που αγωνίζεται στην Β΄ ΕΠΣΑ.

Στον αντίποδα, σημαντική είναι η επιστροφή του ικανότατου σκόρερ (έχουμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας), Θάνου Καραγεώργου, ο οποίος λόγω τραυματισμού (τροχαίο ατύχημα) είχε λείψει στο α’ μισό της περιόδου, και πλέον από τις αρχές του έτους τέθηκε στην διάθεση του Χρήστου Γιώτη.

Σε αυτό το ομοιογενές ρόστερ, που έχει «χτιστεί» σταδιακά για να δημιουργηθεί ένας βασικός κορμός, το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκαν οι Μακρής, Χαλιλάϊ, Μανέντης, Κυτίνος, Παπαναστάσης, Παπαχαρίσης, έχουν προωθηθεί από τις αξιόλογες ακαδημίες του σωματείου, οι Πλέσσας, Θαναηλάκης, Τσουρής, Μαρτίνος, που μαζί με τους… «παλαιότερους» (χρονικά στην ποδοσφαιρική επετηρίδα) Σταυρίδη, Κιουρκτσή, Γκίλα, Ζαχαρόπουλο, Πρίσκο, Καραγιάννη, Σταυριανίδη, Χατζηπουλίδη, Πετρονικολό, Ποϊραζίδη, Λέλη, Μουστάκα, Κωστάκο, απαρτίζουν την βασική «μαγιά» του Αστέρα Χαϊδαρίου. Να σημειώσουμε ότι μέλος αυτού του ρόστερ είναι ο στρατευμένος Μπούρας, ενώ στο δυναμικό του συλλόγου, ακόμη, ανήκουν οι Γωγιός, Αδαμόπουλος και Μπόσγας.

 

 

YESSNEW