ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 2021
 
 
apografh-arxikh
 
 
Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου Χαϊδαρίου ότι όσοι δεν έχουν απογραφεί ακόμη μπορούν να απογραφούν ως εξής:
Α. Ηλεκτρονική Απογραφή / Αυτοαπογραφή
Μέσω της πλατφόρμας https://gov.gr
https://gov.gr/?fbclid=iwar3fraguytjoxaal9grfat9s8o5izilem15nyd4nsjmqzfj8i95rwy1nq2i","dossierUrl":"https://gov.gr/?fbclid=iwar3fraguytjoxaal9grfat9s8o5izilem15nyd4nsjmqzfj8i95rwy1nq2i"}" waprocessedid="4tt4s" style="font-family: inherit; cursor: default; display: inline-block; float: none; padding-left: 4px; position: relative; top: 2px; z-index: 1;">
 
στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα
ή μέσω αναζήτησης Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών 2021 - Gov.gr
Για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή είναι απαραίτητος ο μοναδικός «Κωδικός Απογραφής» της κατοικίας/νοικοκυριού σας. Εάν δεν έχετε τον κωδικό, παρακαλούμε στείλτε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, όροφο και τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
B. Φυσική απογραφή / Πόρτα-Πόρτα
Ο Απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ επισκέπτεται κάθε κατοικία που δεν απογράφηκε ηλεκτρονικά
εφαρμόζοντας υποχρεωτικά τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
• Αν το νοικοκυριό επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης, η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα γίνει είτε εντός είτε εκτός της κατοικίας, τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Στο τέλος της συνέντευξης θα δοθούν και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.
• Αν το νοικοκυριό δεν επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης:
- Ο Απογραφέας θα αφήσει το έντυπο ερωτηματολόγιο στο νοικοκυριό και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα παραλαβής του συμπληρωμένου ερωτηματολογίου οπότε και θα δώσει και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.
ή
- Ο Απογραφέας θα κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, με τηλεφωνική συνέντευξη και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα που θα παραδώσει τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.
Αν δεν έχει περάσει ακόμη ο Απογραφέας, τηλεφωνήστε στα 210 5323623, 210 5819841 (Δευτέρα – Παρασκευή 09.30-19.30). Σε περίπτωση που τα τηλέφωνα δεν απαντούν, παρακαλούμε να επιμείνετε, διότι όταν είναι κατειλημμένη η γραμμή, δείχνει σαν να καλεί κανονικά.
Αν ο Απογραφέας έχει περάσει και δεν σας βρήκε, επικοινωνήστε μαζί του στο τηλέφωνο που σας έχει αφήσει στο σχετικό έγγραφο (έχετε τη δυνατότητα να απογραφείτε και τηλεφωνικά) ή καλέστε στα 210 5323623, 210 5819841 (Δευτέρα – Παρασκευή 09.30-19.30) ή στείλτε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, όροφο, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σε κάθε περίπτωση προβλήματος, ως προς την Απογραφή σας, εκτός από τα ανωτέρω τηλέφωνα, μπορείτε να επικοινωνείτε:
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Στέγη Πολιτισμού, Κολοκοτρώνη 36
Αρμόδιος Επόπτης: Γεωργία Θυμόγλου
Απογράφομαι στην πόλη μου, στηρίζω το Χαϊδάρι μου!