ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ: ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ

 

 

Την πεποίθηση του ότι κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο στον Κρόνο Αιγάλεω γίνεται σπουδαία δουλειά σε όλα τα τμήματα, από τις ακαδημίες ως το ανδρικό, εξέφρασε το μέλος της διοίκησης και Γενικός Υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας κ. Χρήστος Σημαντήρας (κεντρική φώτο).
«Ο Κρόνος φέτος έχει κάνει βήματα προόδου σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα τμήματα. Στις ακαδημίες μας έχουμε πάρα πολλά παιδιά της πόλης μας και τα τμήματα μας λαμβάνουν μέρος σε τουρνουά και επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣΑ. Αυτή η προσπάθεια στις ακαδημίες έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και κάθε σεζόν αυτή η προοπτική αποδίδει όλο και περισσότερο, καθώς ως ομάδα έχουμε ρίξει το βάρος στις μικρές ηλικίες, από όπου θα προκύψουν και τα νέα ταλέντα του αθλήματος. Πέρα, όμως, από την στενή έννοια του αθλητικού μέρους, ιδιαίτερο βάρος ρίχνουμε στην σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων αθλητών. Αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να βγάλουμε σωστούς χαρακτήρες και μετέπειτα αθλητές, οι οποίοι θα ακολουθήσουν τον δρόμο τους στον αθλητισμό και την κοινωνία. Άλλωστε μιλάμε για μικρές ηλικίες, όπου ο στόχος είναι να μάθουμε στα παιδιά να λειτουργούν ομαδικά και όχι ατομικά σε πρώτη φάση. Ο αθλητισμός είναι παιχνίδι, είναι μια κοινωνική προέκταση. Επίσης ως μέλος της διοίκησης θα ήθελα να σταθώ και στο ανδρικό τμήμα. Ο Κρόνος φέτος κάνει την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών και σίγουρα μεγάλο μέρος αυτού του επιτεύγματος ανήκει στον προπονητή κ. Γιάννη Πολίτη. Όλοι στον σύλλογο είμαστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι, βάζοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον», δήλωσε ο κ. Σημαντήρας. 

 

«ΧΟΡΕΥΕΙ» Ο ΚΡΟΝΟΣ

 

Η διοίκηση του σωματείου ανακοίνωσε ότι ο Κρόνος θα διοργανώσει την φετινή χοροεσπερίδα του στο κατάστημα «ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» στο Χαϊδάρι, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 5611172.