ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ

 


ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ


Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να είχαμε γράψει για την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Πολίτη και την αποχώρηση ορισμένων παικτών από τον Κρόνο Αιγάλεω, αλλά στην ομάδα σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Τόσο ο Χρήστος Σημαντήρας (φώτο), όσο και ο αδελφός του Γιάννης, έχουν ήδη βάλει πλώρη για την επόμενη μέρα στην ομάδα και εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης του σωματείου, κατόπιν θα ακολουθήσουν οι εκλογές και η ανέδειξη νέου Δ.Σ.
«Ο Κρόνος έχει την δική του ιστορία και συνεχίζει κανονικά την πορεία του. Μια σελίδα κλείνει, μία ανοίγει. Εμείς είμαστε εδώ και εργαζόμαστε για το καλό της ομάδας. Όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες όταν τελειώνει μια σεζόν επέρχονται αλλαγές και κάτι τέτοιο αναμενόταν να γίνει και σε εμάς. Εδώ και αρκετό διάστημα επεξεργαζόμαστε διάφορα πλάνα, τα οποία είναι προς όφελος της ομάδας και θα σηματοδοτήσουν μια νέα αρχή», τόνισε ο κ. Χρήστος Σημαντήρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα επέλθουν αλλαγές στο διοικητικό σχήμα με την είσοδο νέων προσώπων στην διοίκηση, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με χορηγό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Μόλις εκλεγεί το νέο ΔΣ, θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής και οι όποιες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Το σίγουρο είναι ότι θα προωθηθούν και παιδιά από τις ακαδημίες του σωματείου.