Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΣΤΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Μεγάλη ανανέωση σε όλα τα μέτωπα στον Κρόνο Αιγάλεω ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ και πριν από λίγο η ομάδα της πόλης μας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον Αλέξη Αστερή, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου. Ο νεαρός τεχνικός, μόλις 26 ετών, συναντήθηκε με τον παράγοντα του Κρόνου Χρήστο Σημαντήρα και έδωσαν τα χέρια. Ο Κρόνος Αιγάλεω δίνει τα κλειδιά της ομάδας σε έναν νέο προπονητή, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας, και γνώσεις έχει και δίψα για δουλειά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ο γεννημένος το 1990, Αλέξης Αστερής, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας (Τρίκαλα) με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B. Την σεζόν 2009-2010, όταν ο ΑΟ Τρίκαλα ήταν στην Γ΄ Εθνική, ο Αστερής εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της ιστορικής ομάδας ως προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα Νέων των Τρικάλων. Τα δύο τελευταία χρόνια ο 26χρονος προπονητής ήταν προπονητής των Νέων της Κηφισιάς, καθώς και τεχνικός υπεύθυνος σε τμήματα ακαδημιών του Αστέρα Μενιδίου.
Ο Χρήστος Σημαντήρας και οι συνεργάτες του στο πρόσωπο του Αλέξη Αστερή βλέπουν έναν νέο προπονητή, που και όρεξη για δουλειά έχει, αλλά και τα τεχνικά και επιστημονικά προσόντα, για να ξεκινήσει την καριέρα του ως πρώτος προπονητής.
Η πρώτη συνάντηση της νέας σεζόν στον Κρόνο θα γίνει την Δευτέρα 22 Αυγούστου, όπου θα γίνει η αρχική γνωριμία και την επόμενη μέρα στις 23 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας.