ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Με εντός έδρας ήττα ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ ο Κρόνος Αιγάλεω, καθώς σήμερα το πρωί 1ης Οκτωβρίου 2017 στην πρεμιέρα της σεζόν έχασε στο γήπεδο Οριζομύλων με 0-2 από τον Κρόνο Αθηνών. Η ομάδα της πόλης μας δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1) στο 33΄ με γκολ που πέτυχε ο Καραγεωργίου. Στην επανάληψη οι παίκτες του Δημήτρη Πετρόπουλου (φώτο) μπήκαν πιο δυνατά με στόχο την ισοφάριση, βγήκαν μπροστά στην επίθεση, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πολλούς χώρους και σε μια αντεπίθεση στο 68΄ με τον Γρηγορίου έκαναν το τελικό 0-2.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Παλυβάς, Ζόμπολος, Χεργκελετζής, Χρήστου (75΄ Φουντουκίδης), Δρακόπουλος, Πολυχρονίδης, Χαμζάϊ (70΄ Μαργούτας), Παπαδόπουλος Μ. (46΄ Τόμπρος), Κοντίνος;, Αρχοντής, Βορδοναράκης (72΄ Παπαδόπουλος Χ.)
ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Σταμάτης Μ., Τεχοβίτης, Μπαλτσαβιάς, Σταμάτης Π., Μάκος, Παναγόπουλος, Γκανιάς (56΄ Κουμπία), Καλιακάτσος (71΄ Καλύβας), Καραγεωργίου, Γκράβαλης, Γρηγορίου (89΄ Ντάκο).