ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΡΧΟΝΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ

 

ΚΑΙ 20 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

KRAX

 

 

Την «βόμβα» του Σαββατοκύριακου στο πρόγραμμα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ… έριξε η νεανική ομάδα του Κρόνου Αιγάλεω, η οποία παρότι ουραγός και χωρίς βαθμό στον 4ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ, πέτυχε την πρώτη της νίκη επικρατώντας με 1-0 επί του ισχυρού Άρη Καλαμακίου. Ήταν η πρώτη νίκη του Κρόνου Αιγάλεω έπειτα από σχεδόν 10 μήνες και μετά από 20 αγωνιστικές, αρνητικό σερί που είχε ξεκινήσει την περασμένη αγωνιστική σεζόν! Η προηγούμενη και τελευταία νίκη του αιγαλιώτικου σωματείου χρονολογείται από τις 9 Απριλίου 2017, όταν στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής η ομάδα της πόλης μας είχε κερδίσει στο Αιγάλεω με γκολ των Κωνσταντινίδη (2), Νάτση, Καραμανόγλου, 4-2 τον Φοίνικα Καλλιθέας.
Στον σημερινό αγώνα, οι… πιτσιρικάδες, επί το πλείστον, παίκτες του Χρήστου Σημαντήρα, υπερέβαλαν… εαυτούς, έπαιξαν αποφασιστικά και ψυχωμένα, φτάνοντας στην δίκαιη επικράτηση επί ενός αντιπάλου, που είναι ανάμεσα στα φαβορί για άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ.
Στο 72΄ ο Γιώργος Αρχοντής (φώτο), έπειτα από ωραία ενέργεια, βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 1-0,… σπάζοντας το ρόδι για την ομάδα του! Ο Κρόνος, που βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα, είχε δοκάρια, με τον Χαμζαϊ στο 30΄ και τον Ταρούσα στο 63΄.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Παλυβάς, Χαμζάϊ (85΄ Τζαβάρα), Τσατσαμπάς, Χεργκελετζής, Δρακόπουλος, Θεοχάρης (89΄ Φουντουκίδης), Αργείτης, Ταρούσα, Ζόμπολος (74΄ Κρεμμύδας), Αρχοντής, Βορδοναράκης (59΄ Λεκάκης).
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Τσιάδης, Δουρούκης, Μαργαρίτι, Διαμαντόπουλος, Καραμαλέγκος (53΄ Δελαπόρτας), Μυτάς, Γιούσεφ (51΄ Τριαντόπουλος), Γκόρι (79΄ Μακρής), Μπόκιας, Χρυσανθόπουλος, Κιουρανάκης (71΄ Θεοδωράκης).