XIF ARX 

 

ΚΥΡΙΑΡΧΗ Η ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 

Μπορεί η ξιφασκία του ΑΙΓΑΛΕΩ 1992 να κυριαρχεί σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ & ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ επίπεδο ,δεν σταματά όμως να βγάζει κυπελλούχους & πρωταθλητές ΕΛΛΑΔΟΣ και στις μικρές κατηγορίες. Η δουλειά που επιτελείται 23 χρόνια στο σύλλογό μας συνεχίζει να αποδίδει καρπούς, δείχνοντας έτσι ότι για πολλά χρόνια ακόμα θα συνεχίσουμε να κυριαρχούμε στο χώρο της ξιφασκίας. Τα αποτελέσματα των λιλιπούτειων αθλητών μας αυτό προδικάζουν άλλωστε ,γεμίζοντας μας με αισιοδοξία ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η πόλη του ΑΙΓΑΛΕΩ θα χειροκροτήσει και άλλους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!! 

XIF 1

 

Δεν ήταν μόνο τα μετάλλια που κατέκτησαν οι μικροί μας αθλητές στους περιφερειακούς αγώνες που έγιναν στο Ο.Α.Κ.Α το Σάββατο 28/3,αλλά και η γενική εμφάνιση όλων των συμμετεχόντων με τα χρώματα του ΑΙΓΑΛΕΩ 1992.

XIF 2


Στη κατηγορία 11~13 χρονών το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ και το χάλκινο μετάλλιο ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ. Στην ίδια κατηγορία πολύ καλή παρουσία είχαμ

 

ε και από τους υπόλοιπους αθλητές μας. 5ος ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ,9ος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕΡΤΙΠΗΣ, 12ος ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΡΕΚΟΣ,19ος ΗΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΩΦ,23ος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ.
Στη μικρή κατηγορία 8~11 χρονών είχαμε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο, με τον αθλητή μας ΠΑΥΛΟ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!! Και στη κατηγορία αυτή οι αθλητές μας έκαναν αισθητή την παρουσία τους καταλαμβάνοντας τις παρακάτω θέσεις: 7ος ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΖΟΒΑΝΗΣ,9ος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΣ,10ος ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ,24ος ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΠΑΛΗΣ,27ος ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΙΔΟΣ,32ος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΛΟΓΟΥΣΗΣ.

 

XIF 3


Στη μεγάλη κατηγορία των κοριτσιών η ΑΝΝΑ ΚΟΥΛΛΑ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τις υπόλοιπες αθλήτριες μας να πραγματοποιούν αξιόλογη εμφάνιση δείχνοντας και αυτές ότι το μέλλον τους ανήκει!! Η κατάταξη τους: 6η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΠΑΠΑΔΕΑ.,9η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΕΑ.,21η ΡΑΛΛΙΑ ΛΑΙΜΟΥ,23η ΝΙΚΟΛ ΚΩΣΤΟΛΙΑ,26η ΝΕΛΛΗ ΤΣΑΚΩΝΑ.
Το τέταρτο μετάλλιο για το σύλλογό μας το κατέκτησε η ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΛΛΟΥ η οποία πήρε το χάλκινο μετάλλιο στη μικρή κατηγορία, κάνοντας έτσι τέσσερα τα μετάλλια για τον σύλλογό μας στους Περιφερειακούς Αγώνες. Θέση στην 8άδα κατέκτησαν και οι: 5η ΦΑΙΔΡΑ ΑΔΑΜ,6η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΜΟΛΟΓΟΥΣΗ ,οι οποίες έχασαν στις λεπτομέρειες τα μετάλλια.
ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ 1992 : ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 51-ΑΙΓΑΛΕΩ , τηλ: 2105910876
ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ : ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.00 ~ 21.00

 

XIF 4