ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΞΑΝΑ Η ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Η ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΔΑΙΟΥ (ΑΤΟΜΙΚΑ )  &

ΣΟΥΛΙΟΣ-ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΥΡΙΔΗΣ-ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-

ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ-ΧΑΛΔΑΙΟΥ-ΠΑΝΤΕΛΗ Ε.-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΟΜΑΔΙΚΑ )

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΟΙ: ΡΑΦΑΗΛ ΣΟΥΛΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΟΙ:ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ & ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ( ΑΤΟΜΙΚΑ )

 

 

XIF ARXIKH

 

 

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο ( 20-21/2 ) μας χάρισαν οι αθλητές μας κατά τη διάρκεια του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ξιφασκίας στο Ο.Α.Κ.Α.

Οι αθλητές μας φρόντισαν γι αυτό χαρίζοντας μας 7 μετάλλια ( 3 χρυσά-2 αργυρά & 2 χάλκινα )

Δεν ήταν όμως μόνο οι αθλητές μας που μας έκαναν υπερήφανους με την κατάκτηση των μεταλλίων ,αλλά και οι υπόλοιποι αθλητές που άφησαν πολλές και βάσιμες υποσχέσεις για το μέλλον , ότι θα συνεχίσουν να έχουν το ΑΙΓΑΛΕΩ στη κορυφή.

Ξεκινάμε πρώτα λοιπόν μ αυτούς, τους οποίους καλούμε να συνεχίσουν να "δουλεύουν" και να τους πούμε ότι είμαστε σίγουροι για τις επιτυχίες τους. ΓΙΑΝΝΟΣ ΡΙΖΟΣ-ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ-ΒΕΡΒΕΡΗΣ-ΚΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ-ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗΣ-ΤΕΡΤΙΠΗΣ-ΜΠΑΛΛΟΣ-ΑΝΤΩΝΩΦ-ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ-ΠΑΝΤΕΛΗ Μ.-ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗ-ΤΣΑΚΩΝΑ-ΠΑΠΑΔΕΑ Φ.-ΠΑΠΑΔΕΑ ΑΙΚ.-ΚΩΣΤΟΛΙΑ αλλά και οι δεκάδες παμπαίδες μας και παγκορασίδες !!!

Το ΠΑΡΟΝ και το ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ του Συλλόγου είναι ΕΔΩ και επιβεβαίωσαν για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ τον τίτλο του φαβορί στα Ομαδικά αφού κατέκτησαν τον τίτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΣΟΥΛΙΟΣ-ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΥΡΙΔΗΣ-ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΑΛΔΑΙΟΥ-ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ-ΠΑΝΤΕΛΗ Ε.-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψαν το όνομά τους με ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ στο ΒΙΒΛΙΟ του συλλόγου μας και όχι μόνο.

Την 4η θέση κατέκτησαν οι: ΠΑΝΤΕΛΗ Μ.-ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗ-ΠΑΠΑΔΕΑ ΑΙΚ.-ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ και την 8η οι: ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗΣ-ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ-ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ-ΤΖΟΒΑΝΗΣ.

Στα ατομικά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ,για 2η συνεχόμενη φορά ,αναδείχθηκε η ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΔΑΙΟΥ. Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ και χάλκινο η ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ. Στα αγόρια Αργυρό μετάλλιο για τον ΡΑΦΑΗΛ ΣΟΥΛΙΟ και χάλκινο για τον ΔΑΜΙΑΝΟ ΜΑΥΡΙΔΗ.

Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές των υπόλοιπων συλλόγων για την άριστη συμπεριφορά τους και ευγενή παρουσία τους, τους προπονητές όλων των σωματείων αλλά πάνω απ όλα τους εκπροσώπους ( Προέδρους ) του ΠΑΣΥΠΚΟ για την εξαιρετική παρουσία τους.

 

XIF 02

 

XIF 04

 

 

XIF 06

 

XIF 07

 

XIF 08

 

XIF 01