ΣΑΡΩΣΕ Η ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

 

KSIF ARX

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΙ : ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΟΥΛΙΟΣ-ΜΑΥΡΙΔΗΣ –

ΓΙΑΝΝΟΣ ΡΙΖΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΙ : ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ –ΧΑΛΔΑΙΟΥ-ΠΛΙΩΤΑ-ΠΑΝΤΕΛΗ

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 102 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!

 

 

Για ένα ακόμα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,αυτό της μεγάλης κατηγορίας , η ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ έδειξε ότι παραμένει η κυρίαρχη δύναμη στο χώρο της ξιφασκίας σαρώνοντας τα μετάλλια στο ξίφος ασκήσεως και αναδεικνύοντας συνάμα

Νέους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ .

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ αναδείχθηκε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ νικώντας στο τελικό την αθλήτρια μας ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΔΑΙΟΥ η οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Το βάθρο όμως των νικητριών γέμισε από ΑΙΓΑΛΕΩ με την ΜΑΡΙΑ ΠΛΙΩΤΑ να καταλαμβάνει τη 3η θέση και να παίρνει το χάλκινο μετάλλιο.

Την 5η θέση κατέκτησε η ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΗ και την 19η θέση η ΜΑΡΙΑ ΔΕΣΥΛΛΑ.

Στα ομαδικά η κυριαρχία του συλλόγου μας ήταν αδιαπραγμάτευτη αφού με σχετική ευκολία νίκησαν όλες τις ομάδες που βρέθηκαν απέναντι μας.ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ –ΧΑΛΔΑΙΟΥ-ΠΛΙΩΤΑ-ΠΑΝΤΕΛΗ κατέκτησαν το 101 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Στους Άνδρες το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΣ-ΡΙΖΟΣ με τους : ΡΑΦΑΗΛ ΣΟΥΛΙΟ ( 7ος ) και ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΠΕΣΙΡΗ ( 8ος ) να συμπληρώνουν την τριάδα του συλλόγου μας στη τελική 8άδα.

Η κατάταξη την υπόλοιπων αθλητών μας :

9ος ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ- 10ος ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ- 19ος ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΡΒΕΡΗΣ- 20ος ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ- 23ος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ- 25ος ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΙΑΚΗΡ.

Το 102ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κατέκτησαν οι Άνδρες μας :ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΟΥΛΙΟΣ-ΜΑΥΡΙΔΗΣ –ΓΙΑΝΝΟΣ ΡΙΖΟΣ οι οποίοι και αυτοί με χαρακτηριστική άνεση ξεπέρασαν τα εμπόδια όλων των ομάδων που συμμετείχαν.

 

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ .

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ .....

 

 

KSIF 1

 

 

KSIF 2

 

 

 

KSIF 3

 

 

KSIF 4

 

 

KSIF 5

 

 

KSIF 6