…ΔΙΔΑΞΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΙΝ 29 ΧΡΟΝΙΑ

ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

LYKEX

 

 

 

Για την Ρόδο ήταν προγραμματισμένη η 5ήμερη εκδρομή της Γ΄ Τάξης του 1ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας την άνοιξη του 1991, αλλά το ξέσπασμα του πολέμου στον Περσικό Κόλπο (επί πατέρα Μπους), οδήγησαν το 1ο Λύκειο, στα τέλη Μαρτίου – αρχές Απριλίου 1991, ακριβώς πριν 29 χρόνια, στην Κέρκυρα και πιο συγκεκριμένα στην μαγευτική Δασιά.

Το πλήρες φωτογραφικό αφιέρωμα με την συμπλήρωση των 30 ετών από εκείνη την 5ήμερη θα σας την παρουσιάσουμε – να έχετε υπομονή – τον επόμενο Μάρτιο – Απρίλιο του 2021 (υγεία να ‘χουμε δηλαδή) και απλώς σήμερα Σάββατο 4 Απριλίου 2020, επιλέξαμε να σας παραθέσουμε μία φώτο από τις αθλοπαιδιές της ποδοσφαιρικής ομάδας της Γ΄ Τάξης στο νησί των Φαιάκων.

Ξενοδοχειάρα το «Χανδρής Δασιά» της Κέρκυρας και με εκατοντάδες στρέμματα πρασίνου στην παραλία του, έδωσε την ευκαιρία στους μαθηταράδες της τάξης να κάνουν επίδειξη και των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων τους. Κλαίει η μάνα του Πελέ δηλαδή…!!!

Σας παραθέτουμε τα ονόματα από την φωογραφία, όπου αποθανατίζονται οι εννέα (9), καθώς ο 10ος ο Ανδρεούλης έκανε τον φωτογράφο και ο 11ος είχε ήδη αποχωρήσει για τα δωμάτια.

 

 

LYKES

 

ΑΝΩ ΣΕΙΡΑ (από αριστερά): Βάλσαμος, Αραμπατζής, Αραβαντινός, Αναστασίου, Τσαντές

ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ (από αριστερά): Κεσκενίδης, Παϊτέρης, Λιακόπουλος, Γουρνάς

 

 

 

PERIKLISMAK