GEL ARXIKI

 ΤΟ  4ο ΓΕΛ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΕΙ ΚΥΠΡΟ!!!

Το 4ο ΓΕΛ Αιγάλεω κέρδισε το κύπελλο και την πρώτη θέση στο σχολικό πρωτάθλημα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ´ Αθήνας.
Ο τελικός έγινε την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Αιγάλεω μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του 4ου ΓΕΛ Αιγάλεω και του 1ου ΓΕΛ Αγίων Αναργύρων με τελικό σκορ  88-73.
Στη συνέχεια πέρασε από το Ναύπλιο την Κόρινθο και στη Τρίπολη κέρδισε το 2Ο ΓΕΛ Καλαμάτας και εδώ στο Αιγάλεω τα εκπαιδευτήρια Δούκα.. Η επόμενη στάση Κύπρος με τα άλλα 3 Λύκεια από Ήπειρο Μακεδονία και Κύπρο για την τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος (30-1)/4/2015.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Αιγάλεω   για την άμεση ανταπόκριση στην ανάγκη μας για τις φόρμες των μαθητών μας και να συγχαρούμε τους μαθητές μας : Ιερεμία Νικόλαο, Μαράτο Μαρίνο, Μιλεντίγιεβιτς Ιάκωβο, Μπλόντζο Θεόδωρο, Νικολόπουλο Ιωάννη, Παυλίδη Νικόλαο, Σπηλιώτη Θεόδωρο, Τζανάκη Γεώργιο, Τουρίκη Ευάγγελο, Χαλιβελάκη Αλέξανδρο, Χαραλαμπόπουλο Βασίλειο, Κωνσταντόπουλο Φώτιο και τον Γυμναστή μας κ. Νασιούλα Χρήστο και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια, καλή πρόοδο.

 

GEL 1

 

GEL 2