ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

Ο ΜΕΛΑΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΣΚΑ

ARGARX

 

 

 

Η διοίκηση του ΜΕΛΑΣ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την Μάρθα Αργυρίου (κεντρική φώτο), η οποία θα καθίσει για 2η σερί σεζόν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ.

Η Μάρθα Αργυρίου, που είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι στον σύλλογο και στην πρώτη της παρουσία στο σωματείο το οδήγησε στα μπαράζ ανόδου της Α΄ ΕΣΚΑ, δούλεψε πολύ με τις παίκτριες της και ανέβασε αγωνιστικό επίπεδο το τμήμα.

Οι ιθύνοντες τον σύλλογο έμειναν ευχαριστημένοι από την όλη πορεία και παρουσία της ομάδας με την Αργυρίου στον πάγκο και προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας.

Η πρώην προπονήτρια του Ζωγράφου με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στο μπάσκετ γυναικών βραβεύτηκε από την ΕΣΚΑ ως κορυφαία προπονήτρια της σεζόν 2012-2013, ενώ έχει παρουσιάσει εξαιρετικό έργο με τα τμήματα υποδομών της Αγίας Παρασκευής και του Ολυμπιακού. Να σημειωθεί ότι η Μάρθα Αργυρίου είναι από τις πιο καταρτισμένες και ενημερωμένες στον τομέα της στην ελληνική επικράτεια, ενώ και τον χειμώνα που πέρασε επισκέφθηκε τις ΗΠΑ για εξειδικευμένα σεμινάρια στο άθλημα που υπηρετεί με προσήλωση.

 

 

SPILNEW