ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

 Ο ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

 

 

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας, ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, είχαμε σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, και πλέον νέος προπονητής ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑ για την σεζόν 2023-2024, θα είναι ο Αιγαλιώτης, Γιάννης Κυριακόπουλος.

Μετά από 5 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ο ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ είναι ουραγός (14ος) στην βαθμολογία με μία (1) νίκη, 4 ήττες και σύνολο πόντων 283-314, ενώ ο Γιάννης Κυριακόπουλος αναμένεται να κοουτσάρει για πρώτη φορά την ομάδα της πόλης μας, στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Εύνικο.

 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ως καλαθοσφαιριστής ο Γιάννης Κυριακόπουλος, είχε τεράστια και σπουδαία αθλητική διαδρομή, όπου ξεχώρισε για την μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητα του, στοιχεία που σίγουρα θα μεταφέρει και στον τρόπο κοουτσιράσματος του.

Ξεκίνησε την καριέρα του από το σωματείο της πόλης του, τον Αιγάλεω ΑΟ, όπου ανδρώθηκε και ανέβηκε στην μέγιστη κατηγορία την Α1.

Εν συνεχεία, αγωνίστηκε την σεζόν 2003-2004 με την φανέλα του ΔΑΣ Άνω Λιοσίων στην Α2, και κατά σειρά σε Πανιώνιο (Α1), Ολυμπιάδα Πατρών (Α2), Ρέθυμνο (Α2 – 2 σεζόν / Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟ), ΑΕ Λάρισας (Α1), ΑΕΚ (Α1), ΚΑΟ Δράμας (Α2), Πανελευσινιακό (Α1, Α2 και Β’ Εθνική – 3 σεζόν), Δόξα Λευκάδας (Β’ Εθνική – Α2 – 2 σεζόν), Παγκράτι (Α2), Καστοριά (Β’ Εθνική – Α2 – 2 σεζόν), Αιγάλεω (Β’ Εθνική), Ερμή Σχηματαρίου (Β΄ Εθνική), ενώ την περασμένη σεζόν (2022-2023) έπαιξε με την φανέλα του Έσπερου Λαμίας στην Β΄ Εθνική.

Επίσης, είναι κάτοχος πτυχίου Τεχνικών Υπολογιστών, κάτοχος ECDL Υπολογιστών και γνώστης Αγγλικής γλώσσας, ενώ στην πόλη του το Αιγάλεω έχει έντονη ενασχόληση με τα κοινά και παραγωγική δράση για τα κοινωνικο - αυτοδιοικητικά δρώμενα, ως ενεργός πολίτης.