ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΟΣΣΟΥ

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

ΤΟΥ “ΣΕΓΑΣ Πειραιά & ΝοτιοΔυτικής Αττικής»

 

 

Όπως αναμενόταν, ο συμπολίτης μας, κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, κ. Θεόδωρος Βόσσος, επανεξελέγη Πρόεδρος στον ΣΕΓΑΣ Πειραιά & ΝοτιοΔυτικής Αττικής.

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ, διεξήχθησαν την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας, που είχε παραχωρήσει για την εκλογική διαδικασία η Δημοτική Αρχή της πόλης.

Τεράστια η πολύχρονη επιτυχημένη διαδρομή, η προσφορά και η συνεισφορά του Θεόδωρου Βόσσου, εδώ και πολλές δεκαετίες στον χώρο του Κλασσικού Αθλητισμού, καθώς ειδικά για τα προάστια μας, θεωρείται από τους «Ιεραποστόλους» του στίβου, όταν σε πάρα πολύ δύσκολα χρόνια, όταν τα γήπεδα και οι λίγοι χώροι, ήταν ακόμη χωμάτινοι, ο σεβαστός συμπολίτης μας, «όργωνε» τις γειτονιές της Αττικής, τα σχολεία και όπου αλλού χρειαζόταν, για να προσελκύσει νέα παιδιά στον στίβο, μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη και το μεράκι για τον αθλητισμό, και ειδικά για τα «στυλ», που δεν ήταν και τα πιο… εμπορικά!

Ο αγώνας του, όμως, αυτός, δεν πήγε χαμένος, αλλά αντίθετα, με το πέρασμα των ετών, δικαιώθηκε, καθώς και τα σωματεία στην ΝοτιοΔυτική Αττική και τον Πειραιά, έγιναν περισσότερα, νέοι αθλητές και πρωταθλητές αναδείχθηκαν, προπονητές εξελίχθηκαν, αλλά και νέα πρόσωπα ασχολήθηκαν με το απαιτητικό διοικητικό κομμάτι του στίβου.

Και απλά χθες, η εκλογή του, ήταν μία ακόμη, αναγνώριση του έργου και της τεράστιας προσφοράς του στον Κλασσικό Αθλητισμό.