ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.ΠΕ

 

SEPARXX

 

 

Ανάδειξη νέου ΔΣ στο Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) / Σ.Ε.Π.ΠΕ είχαμε πριν λίγες μέρες και Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Γιώργος Σαμαράς (αριστερά στην κεντρική φώτο), ο οποίος συνδέεται με την πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, καθώς πριν από 3 δεκαετίες περίπου, στο ξεκίνημα σχεδόν της προπονητικής διαδρομής, διετέλεσε για μία σεζόν τεχνικός στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, που λάμβανε μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ.

Το «πέρασμα» του Γιώργου Σαμαρά από το πάγκο του ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, μας υπενθύμισε ο συμπολίτης μας προπονητής βόλεϊ (και μέλος στου Σ.Ε.Π.ΠΕ) Γιάννης Καλαϊτσίδης (καθοδηγεί τεχνικά την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Οδυσσέα Αγίας Βαρβάρας / δεξιά στην κεντρική φώτο), ο οποίος, τότε, στα νιάτα του, είχε ξεκινήσει ως αθλητής την καριέρα του από τον ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Γιώργο Σαμαρά για την εκλογή του και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Υπηρετεί τον χώρο της Πετοσφαίρισης με αξιοπρέπεια, συνέπεια, ηθική και δυναμισμό, και νομίζω ότι άξια αναδείχθηκε στην κορυφαία θέση του Συνδέσμου», επεσήμανε ο Γιάννης Καλαϊτσίδης.

Όσο αφορά τις εκλογές του Σ.Ε.Π.ΠΕ, ο Γιώργος Σαμαράς έλαβε 295 ψήφους.

Στην συνεδρίαση της 1ης Ιουλίου 2021, το νέο διοικητικό συμβούλιο του Σ.Ε.Π.ΠΕ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

 

Πρόεδρος: ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Α΄ Αντιπρόεδρος: ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

Β΄ Αντιπρόεδρος: ΠΡΑΓΚΑΛΟΥΔΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ

Γεν. Γραμματέας: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Ταμίας: ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΙΤΩΝ,

Μέλη: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΛΑΚΚΙΩΤΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή Πετοσφαίρισης Α’ κατηγορίας. Υπήρξε αθλητής και αρχηγός της ΑΕ Γαλατσίου για οκτώ χρόνια (1978-1986) με την οποία κατέκτησε έξι πρωταθλήματα. Το 1986 σταμάτησε το βόλεϊ λόγω σοβαρού τραυματισμού και ξεκίνησε να ασχολείται με την προπονητική. Διετέλεσε προπονητής πολλών ομάδων όπως της ΑΕ Γαλατσίου, του ΑΟ Νεάπολης Ν. Ιωνίας, του ΟΦ Νέας Ιωνίας, του ΟΦ Χολαργός, του ΝΕΦΟ Νικηφόρος, του ΑΟ Νεάπολης, σε αναπτυξιακά τμήματα, καθώς και σε ομάδες Ανδρών και Γυναικών με πολλές διακρίσεις. Υπήρξε Α΄ προπονητής της ομάδας του ΖΑΟΝ Κηφισιάς, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών το 2002. Ανέλαβε επίσης ως Α΄ προπονητής την ομάδα της ΑΕΚ την οποία ανέβασε στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών το 2010.

 

 

PERIKLISMAK