ΣΕΡΙ ΙΣΧΥΡΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ORFFILL

 

Ένα ακόμη δυνατό εκτός έδρας φιλικό ματς δίνει το απόγευμα του Σαββάτου 27 Αυγούστου 2022, ο Ορφέας Αιγάλεω, που αντιμετωπίζει την ιστορική Αθηναϊδα στην Κυψέλη.

Στον αγώνα απέναντι στην Αθηναϊδα, ίσως να προφυλαχθούν, οι Μακρής, Καρδαράς, που ένιωσαν μικροενοχλήσεις.

Ο σύλλογος της πόλης μας, υπό την τεχνική επίβλεψη του πολύπειρου Σταύρου Ηλιόπουλου, έχει αρχίσει την προετοιμασία του από τις 25 Ιουλίου, ενόψει του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2022-2023, όπου έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Να σημειώσουμε, ότι έως τώρα ο Ορφέας Αιγάλεω έχει δώσει, άλλα τρία (3) εκτός έδρας δυνατά φιλικά με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, και πιο συγκεκριμένα με Αμφιάλη (Α΄ Πειραιά / ήττα με 2-1), Χαϊδάρι (Α΄ ΕΠΣΑ / ήττα με 4-0) και το πιο πρόσφατο με την Δάφνη Π. Φαλήρου (Α΄ ΕΠΣΑ) την περασμένη Τετάρτη 24 Αυγούστου, όπου το αιγαλιώτικο σωματείο έχασε με 4-3.

Ο προπονητής του Ορφέα Αιγάλεω Σταύρος Ηλιόπουλος, θεωρεί ότι αυτά τα φιλικά με πολύ δυνατούς αντιπάλους, μόνο αγωνιστικά οφέλη έχουν να αποφέρουν στους παίκτες του ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της απαιτητικής νέας σεζόν.

Να σημειωθεί, ακόμη, ότι την επόμενη Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022, ήταν να δοθεί εκτός έδρας φιλικό με την συμπολίτισσα Ιεράπολη στο γήπεδο Οριζομύλων, αλλά το ματς αναβλήθηκε και ο Ορφέας Αιγάλεω θα δώσει την ίδια μέρα το πιο δύσκολο φιλικό του παιχνίδι με το Ρουφ, ομάδα Γ΄ Εθνικής.
 

 

PO1

 

 

 

florrdd