ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΡΟΥΦ

 

ORFFARXX

 

 

Για ακόμη μία φορά ο Ορφέας Αιγάλεω (Β΄ κατηγορία της Αθήνας) του Σταύρου Ηλιόπουλου, έδωσε πολύ δυνατό εκτός έδρας φιλικό αγώνα, αυτή την φορά, το απόγευμα της Τετάρτης 31 Αυγούστου 2022, με το Ρουφ, ομάδα Γ΄ Εθνικής.

Το αιγαλιώτικο σωματείο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την σεζόν 2022-2023, όπου έχει υψηλούς στόχους, και παρά την ήττα με 2-0, στάθηκε πάρα πολύ καλά απέναντι στον ισχυρό αντίπαλο του.

Στο α΄ ημίχρονο ο Ορφέας Αιγάλεω είχε πολύ καλές στιγμές με τους Σαββίδη και Κατσαϊτη, ενώ το ιστορικό Ρουφ, πήρε τη νίκη, σημειώνοντας και τα δύο (2) γκολ στην επανάληψη (55΄ και 79΄).

Ο Ορφέας Αιγάλεω, ξεκίνησε με τους, Οζούνι, Λουμίδη Τ., Μπέλια, Κωνσταντινίδη, Βουτσινά, Νεστουράϊ, Τριανταφυλλίδη, Αγγελακόπουλο Φ., Κατσαϊτη, Αγγελακόπουλο Β., ενώ αγωνίστηκαν και οι Μαλισόβας, Μουσκάτ, Πέρδικας, Αλεξ, Χαρίτος.

Εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού, ήταν οι Μακρής, Καρδάρας, Λουμίδης Αλ., που υποβάλλονται σε θεραπευτική αγωγή.

Το ερχόμενο Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022, ο Ορφέας Αιγάλεω θα αγωνιστεί και πάλι εκτός έδρας σε φιλικό αγώνα, αυτή την φορά με στο Δημοτικό Στάδιο Ζωγράφου “Γρηγόρης Λαμπράκης”, με τον επίσης ιστορικό και ισχυρό, Ηλυσιακό, ο οποίος υποβιβάστηκε από την Γ΄ Εθνική και την σεζόν 2022-2023, φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην Α΄ ΕΠΣΑ και να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

 

 

 

ORFFFILMESSD 

 

florrdd