ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡ ΑΛΕΞ… Ο ΖΙΩΓΑΣ

 



Κάτι από υπόθεση του… Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος έμεινε για πολλά χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, θυμίζει η περίπτωση του προπονητή Βαγγέλη Ζιώγα, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ορφέα Αιγάλεω, επικυρώνεται και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο. Αυτή θα είναι η 7η σερί χρονιά του στον πάγκο της ομάδας, καθότι βρίσκεται στον σύλλογο από το 2008. Ο πρόεδρος κ. Θανάσης Τιτώνης και οι συνεργάτες του έχουν μείνει ικανοποιημένοι από το έργο του κ. Ζιώγα στον σύλλογο και δεν μπήκαν σε καμία διαδικασία προς αναζήτηση άλλου προπονητή, καθώς θεωρούν ότι ταιριάζουν απόλυτα οι φιλοσοφίες των δύο πλευρών.
Από εκεί και πέρα, όσο αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου ο Ορφέας θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, η φιλοσοφία του σωματείου δεν αλλάζει. Θα στηριχθεί και πάλι ως επί το πλείστον σε νεαρούς παίκτες από τις ακαδημίες του, ενώ θα μείνει και ο βασικός κορμός των τελευταίων δύο ετών. Ακόμη επιστρέφουν στο έμψυχο δυναμικό, οι Θωμόγλου, Καραγκιόζογλου, που είχαν δοθεί δανεικοί στην Αγία Ελεούσα, καθώς και οι Γιάκαλος, Βέρρας, που ολοκλήρωσαν την στρατιωτική τους θητεία.
Τέλος όσο αφορά το διοικητικό μέτωπο, στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα γίνει γνωστό ποια θα είναι τα νέα μέλη που θα εισέλθουν στην διοίκηση, όπου και εκεί ο σύλλογος αναμένεται να ισχυροποιηθεί περαιτέρω.