ZIOGAS

 

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΣΙΑΣ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

Λίγες αλλά καλές οι μεταγραφικές κινήσεις του Ορφέα Αιγάλεω ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου η ιστορική ομάδα της πόλης μας φιλοδοξεί να επαναλάβει την περσινή της καλή πορεία και γιατί όχι να κάνει και το βήμα παραπάνω.
Η ομάδα του Ορφέα κράτησε σχεδόν όλο τον βασικό κορμό της, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έρχονται για να δώσουν περαιτέρω ώθηση στην προσπάθεια που ξεκινά στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα.
Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο 32χρονος πολύπειρος αμυντικός Θανάσης Πατρικίδης από τον Βοτανικό, που έχει περάσει και παλιότερα από τον Ορφέα, ο 20χρονος αμυντικός Θανάσης Σαμπάνης από τον Νηλέα Νεοχωρίου, ο 19χρονος ταλαντούχος τερματοφύκαλας Κώστας Σεράνης από την ΑΕ Χίος και ο ικανότατος 26χρονος μέσος Γιάννης Ρουμελιώτης, ο οποίος παλιότερα έχει αγωνιστεί και στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.
Η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της, ενώ πολύ πιθανό είναι να γίνουν ακόμη και μία με δύο μεταγραφές.
«Τα παιδιά έχουν ξεκινήσει με όρεξη στην προετοιμασία και πιστεύω ότι με τον καιρό θα δέσουμε ως σύνολο και η ομάδα θα πιάσει το επιθυμητό ρυθμό της. Πιστεύω ότι έχουμε τα φόντα, την πίστη και την θέληση να είμαστε και φέτος ανταγωνιστικοί, αλλά και όπως πάντα μέσα στις πιο σταθερές και καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ο στόχος μας είναι πάντοτε να είμαστε ψηλά και εφόσον μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω», τόνισε ο προπονητής της ομάδας κ. Βαγγέλης Ζιώγας.

 

 

PATRIKIDISS

 

 ΠΑΤΡΙΚΙΔΗΣ

 

SABANISS

 

ΣΑΜΠΑΝΗΣ

 

ROYMELIOTISS

 

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

 

ZIOGAS

 

 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ