Ο ΧΛΟΨΙΟΥΔΗΣ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Ο Πασχάλης Χλοψιούδης (φώτο αριστερά) είναι ο νέος προπονητής του Ορφέα Αιγάλεω. Ο Πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Τιτόνης και οι συνεργάτες του το τελευταίο διάστημα ασχολήθηκαν επιτακτικά με το θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Τελικά ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας, που αγωνίζεται στην Γ΄ ΕΠΣΑ, δεν ανανέωσε την συνεργασία της με τον Γιώργο Φίλιππα (φώτο δεξιά) και προχώρησε σε επαφές με άλλους προπονητές. Υπήρχαν συνεχείς συναντήσεις και βολιδοσκοπήσεις με αποκορύφωμα την χθεσινή συνάντηση με τον Πασχάλη Χλοψιούδη, όπου οι δύο πλευρές τα βρήκαν και έδωσαν τα χέρια.
Ο Πασχάλης Χλοψιούδης, που δουλεύει πάρα πολύ με νέους παίκτες, την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στο εφηβικό τμήμα του Ηρακλή Περιστερίου, ενώ έχει δουλέψει ακόμη στις ακαδημίες της Ανθούπολης, της Ένωσης Περιστερίου, του Σχηματαρίου και της ΑΕΚ. Σε ανδρικά τμήματα έχει περάσει από τους πάγκους του Δάσους Χαϊδαρίου και της Τόλμης Περιστερίου.
Ο 44χρονος ικανότατος τεχνικός, ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Σχηματάρι, Άγιο Θωμά, Αταλάντη, Κάλαμο και Αμφιάαρο.
Τις επόμενες μέρες ο Χλοψιούδης, πέρα από τις επαφές του με τους παράγοντες της ομάδας, θα έχει και συνάντηση με τους παίκτες του Ορφέα που ολοκλήρωσαν την σεζόν.
Να σημειώσουμε ότι ο Ορφέας κατά την περσινή περίοδο άλλαξε τρεις προπονητές. Την σεζόν ξεκίνησε ο Βαγγέλης Ζιώγας, ο οποίος πήγε στον Θεμιστοκλή, ακολούθησε ο πρώην προπονητής της Κεφαλλονιάς Σπύρος Παπαδάτος και την αγωνιστική περίοδο έκλεισε ο Γιώργος Φίλιππας.