Ο ΠΙΣΤΟΛΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Εντυπωσιακά ξεκινάει τη νέα αγωνιστική περίοδο (2017-2018) για την Γ΄ ΕΠΣΑ ο Ορφέας Αιγάλεω, καθώς σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές, προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Τέλης Πιστόλης (δεξιά φώτο). Η ομάδα της πόλης μας ολοκληρώνει σε 2 αγωνιστικές τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ και αμέσως μετά τα ηνία στον ιστορικό σύλλογο αναλαμβάνει ο Τέλης Πιστόλης. Σίγουρα μια είδηση πρώτου μεγέθους, τόσο για τον Ορφέα, όσο και για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Οι πληροφορίες θέλουν τον Πρόεδρο κ. Θανάση Τιτόνη (φώτο αριστερά) και τον Τέλη Πιστόλη να έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα τις επαφές, προκειμένου να έρθουν σε οριστική συμφωνία, καθώς πέρα από την τεχνική καθοδήγηση στο ανδρικό τμήμα οι συνομιλίες αφορούσαν και τα τμήματα υποδομών με την σχετική αναδιοργάνωση τους. Το νεότερο, που μαθεύτηκε χθες αργά το βράδυ Τετάρτης, ήταν ότι ο Τέλης Πιστόλης αναλαμβάνει το ανδρικό τμήμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και μαζί αρχίζει και η οργάνωση όλων των τμημάτων υποδομών του σωματείου, όπου και εκεί θα υπάρχει συνεργασία μεταξύ Τιτόνη και Πιστόλη.
Τις υπόλοιπες 2 αγωνιστικές μέχρι την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου και όπως έχουμε γράψει πριν λίγες μέρες, προπονητής – παίκτης παραμένει ο Ρίγκελ Τσότα, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον Πασχάλη Χλοψιούδη που παραιτήθηκε.
Ο Τέλης Πιστόλης - ο νέος προπονητής του Ορφέα Αιγάλεω όπως φέρεται σύμφωνα με τα τελευταία νέα - με την σημαντική πορεία ως ποδοσφαιριστής στο Αιγάλεω, έχει τεράστια εμπειρία και ως προπονητής σε πάγκους ομάδων, τόσο σε τοπικό, όσο και σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών. Ο συμπολίτης μας προπονητής γεννήθηκε στις 2-12-1964 και ξεκίνησε από τους ερασιτέχνες του Αιγάλεω, ενώ σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του Σίτι. Στο Αιγάλεω αγωνίστηκε επί δέκα χρόνια. Την καριέρα του προπονητή την ξεκίνησε ως βοηθός του Γιώργου Χατζάρα στο Αιγάλεω το 1999. Επίσης έχει εργαστεί με επιτυχία σε Φωστήρα, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Τερψιθέα, Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, Μανδραϊκό, Εθνικό Αστέρα, Δόξα Πειραιά, κτλ.