ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Στον Ορφέα Αιγάλεω θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Κωσταράς (φώτο). Ο πρώην παίκτης της ΑΕ Αιγάλεω, συμφώνησε να συνεχίσει στο ιστορικό σωματείο του Ορφέα, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Ο Κωσταράς, που έχει γεννηθεί το 1998, αγωνίζεται στην αμυντική και μεσαία γραμμή.
Ο 19χρονος παίκτης, που έχει ξεκινήσει από την ΑΕ Αιγάλεω, είχε πρωτοεμφανιστεί την σεζόν 2014-2015, όπου με την πρώην του ομάδα είχε 9 συμμετοχές στην Γ΄ Αθήνας. Πέρυσι το καλοκαίρι ο Κωσταράς είχε μεταγραφεί από την ΑΕ Αιγάλεω στην Ιεράπολη, όπου έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2017 και κατόπιν επέστρεψε στην ΑΕ για να ακολουθήσει πριν λίγες μέρες η νέα του συμφωνία με τον Ορφέα Αιγάλεω.
Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή για τον Ορφέα Αιγάλεω, καθώς έχει προηγηθεί αυτή του Γιάννη Λιβέρη, που και αυτός προέρχεται από την ΑΕ Αιγάλεω. Ο σχεδιασμός για το μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας συνεχίζεται από τον Πρόεδρο κ. Θανάση Τιτόνη και τον προπονητή κ. Τέλη Πιστόλη, καθώς τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν οι ανανεώσεις από τον περσινό βασικό κορμό, ενώ θα ανακοινωθούν και άλλες 4 με 5 αποκτήσεις νεαρών παικτών. Μάλιστα ο σύλλογος έχει σχεδόν συμφωνήσει με τερματοφύλακα, μεταγραφή η οποία θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.