ΜΕ… ΡΟΠΑΛΙΕΣ ΔΟΥΔΕΣΗ

 

ΑΝΕΒΗΚΕ ΨΗΛΑ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 DOUDE18

 

Εξαιρετική η πορεία του Ορφέα Αιγάλεω έως τώρα στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Η ομάδα της πόλης μας για την 7η αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 τα Πράσινα Πουλιά και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Ήταν η 3η σερί νίκη για τους “κόκκινους” του Αιγάλεω. Οι παίκτες του Τέλη Πιστόλη, που βρίσκονται σε πολύ καλό… φεγγάρι, προηγήθηκαν (0-1) στο 20΄ με σουτ του Ηρακλή Δουδέση (φώτο) έπειτα από ασίστ του Λάπα, ενώ στο 39΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) με πέναλτι του Καραγκούνη. Στο 60΄ ο Δουδέσης… πήρε και πάλι το ρόπαλο του (κατά τον μυθικό ήρωα Ηρακλή) και με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το τελικό 1-2. Δίκαιη η νίκη για τον Ορφέα Αιγάλεω, που ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι, ενώ είχε δοκάρια με τους Ντιμιτρέσκου και Δουδέση. Έπειτα από 7 αγωνιστικές ο Ορφέας Αιγάλεω είναι 2ος με 14 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, μία (1) ήττα και τέρματα 11-8.
ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Ντάνο, Μουράτης, Κατσαμάκης, Μητρόπουλος, Μελισσουργός, Ζαμάν, Ζώτος (72΄ Τόρε), Καλογήρου (61΄ Καραμπατέας), Κωνσταντακόπουλος, Καραγκούνης, Κοτούζης (46΄ Μπρέκου).
ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουτσονάσιος, Ζαφείρης, Κωνσταντόπουλος, Κετσιλής Αλ., Γκιναϊ, Ζιάκας, Κονγκίνη (51΄ Λιβέρης), Ντιμιτρέσκου, Ανδρονιώτης (75΄ Τσούτσι), Λάπας (89΄ Παπαελευθερίου), Δουδέσης.