ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΚΕΡΔΑΣ

 

LAKE

 

Ξεκίνησαν την φετινή λειτουργία τους στο ΔΑΚ Αιγάλεω οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ορφέα Αιγάλεω, οι οποίες αναδομούνται συστηματικά την τελευταία τριετία και ως νέα προσθήκη σε αυτήν την αρχή πριν δύο (2) μέρες, είχαμε την ανάληψη της Τεχνικής Διεύθυνσης τους από τον Μανώλη Λακέρδα (δεξιά στην κεντρική φώτο), που θα κατέχει το καίριο πόστο, ενώ παράλληλα θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Τέλη Πιστόλη (αριστερά στην κεντρική φώτο) στο ανδρικό τμήμα.
Ο Μανώλης Λακέρδας, τις δύο προηγούμενες σεζόν ήταν προπονητής στον Πυθαγόρα Περάματος, ενώ πιο πριν και για ολόκληρα 12 έτη, πέρασε από όλα τα πόστα στα τμήματα υποδομής (διοικητικά και τεχνικά) του Νέου Ικονίου.
Από την Δευτέρα που πέρασε, ο Μανώλης Λακέρδας, υποδέχεται επί καθημερινής βάσης νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους στο ΔΑΚ Αιγάλεω, όπου ο εν λόγω προπονητής εξηγεί τα προγράμματα των ακαδημιών και όποιες άλλες απορίες έχουν οι ενδιαφερόμενοι για τα παιδιά τους, ενώ το τελικό πρόγραμμα ωραρίων για τις προπονήσεις, όπως και ο διαχωρισμός των τμημάτων, θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα. Παράλληλα, κάθε απόγευμα εντός του ΔΑΚ Αιγάλεω, είναι ανοιχτά τα γραφεία του συλλόγου, όπου λειτουργεί η Γραμματεία με επικεφαλής την κ. Αγγελική Γκαβέλλα, προκειμένου οι γονείς με τα παιδιά τους να μπορούν να κάνουν τις εγγραφές ή, να λαμβάνουν πληροφορίες.


 Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6906 059549

 

 

MAMOK