Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΠΣΑ

ORFAN

 

 


Μετά από σχεδόν μία δεκαετία ο Ορφέας Αιγάλεω αφήνει πίσω του την Γ΄ κατηγορία της Αθήνας και από το απόγευμα του Σαββάτου 25 Μαίου 2019 πανηγυρίζει την άνοδο του στην Β΄ ΕΠΣΑ, καθώς ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας στον αγώνα μπαράζ με τον Πανιώνιο Καισαριανής στην Νέα Ιωνία, κέρδισε 2-1 στην παράταση (κανονική διάρκεια 1-1).

 

Στο 15΄ ο Έλις Κολέζι με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 1-0 για τον Ορφέα Αιγάλεω, ενώ στο 96΄ ο Πανιώνιος Καισαριανής ισοφάρισε 1-1, σε μία φάση που οι του Ορφέα κάνουν λόγο για επιθετικό φάουλ επί του τερματοφύλακα τους Χολέβα.

 

Στο α΄ ημίχρονο της παράτασης και πιο συγκεκριμένα στο 103΄ ο Αλκαίος Νένδος με φοβερή ενέργεια και σουτ από πλάγια θέση «κρέμασε» τον τερματοφύλακα και πέτυχε το 2-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η συνάντηση και έστειλε τον Ορφέα Αιγάλεω μετά από δέκα (10) χρόνια στην Β΄ ΕΠΣΑ.

 

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Τέλης Πιστόλης): Χολέβας, Αγγελάκης, Κωνσταντόπουλος (80΄ Τιτόνης), Σαλκάϊ, Κολέζι, Βουτσινάς, Παπακωνσταντίνου (90΄ Ζιάκας), Κλης, Νένδος, Ανδρονιώτης (73΄ Πιστόλης), Παπαϊωάννου (70΄ Πουλόπουλος).

 

Κεντρική φώτο, όπως παρατάχθηκε ο Ορφέας Αιγάλεω το απόγευμα του Σαββάτου 25 Μαίου 2019 στο μπαράζ της Νέας Ιωνίας. Από πάνω και αριστερά: Κολέζι, Χολέβας, Ανδρονιώτης, Κλης, Βουτσινάς, Σαλκάϊ. Κάτω σειρά, από αριστερά: Παπαϊωάννου, Κωνσταντόπουλος, Νένδος, Αγγελάκης, Παπακωνσταντίνου.



YESSNEW