ΤΕΛΗ – Σ – 3ΕΤΙΑΣ

 

 

 

ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ARXTEL

 

 

 

Λίγα μόλις λεπτά κράτησε, η συνάντηση της περασμένης εβδομάδας, μεταξύ του Προέδρου του Ορφέα Αιγάλεω κ. Θανάση Τιτόνη και του προπονητή κ. Τέλη Πιστόλη (φώτο), οι οποίοι έδωσαν τα χέρια και ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει για 3η σερί σεζόν στην ιστορική ομάδα της πόλης μας. Ο Τέλης Πιστόλης, που ήρθε το καλοκαίρι του 2017 στον σύλλογο, πιστώνεται την αγωνιστική βελτίωση του συλλόγου με αποκορύφωμα την άνοδο του Ορφέα από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ πριν από δύο μήνες.

Ο συμπολίτης μας προπονητής γεννήθηκε στις 2-12-1964 και ξεκίνησε από τους ερασιτέχνες του Αιγάλεω, ενώ σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του Σίτι. Στο Αιγάλεω αγωνίστηκε επί δέκα χρόνια. Την καριέρα του προπονητή την ξεκίνησε ως βοηθός του Γιώργου Χατζάρα στο Αιγάλεω το 1999. Επίσης έχει εργαστεί με επιτυχία σε Φωστήρα, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Τερψιθέα, Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, Μανδραϊκό, Εθνικό Αστέρα, Δόξα Πειραιά, κτλ.

Ήδη οι Τιτόνης και Πιστόλης «χτίζουν» τον Ορφέα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου θα υπάρξουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα θα ενισχυθεί, τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά.

 

 

RAKOK