«ΝΕΑ ΠΝΟΗ» ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

ORFDIK

 

 

Ολοταχώς ετοιμάζονται στον Ορφέα Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, όπου η ομάδα της πόλης μας έπειτα από αρκετά χρόνια, επέστρεψε και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, μετά την άνοδο της μέσω μπαράζ από την Γ΄ κατηγορία της Αθήνας.

Στον ιστορικό σύλλογο, πέρα από την συμφωνία με τον προπονητή κ. Τέλη Πιστόλη, ο οποίος θα συνεχίσει για 3η σερί σεζόν στον πάγκο του σωματείου, θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Ειδικά στο διοικητικό πεδίο, ο σύλλογος δείχνει να ανανεώνεται σημαντικά, καθώς ο νυν Πρόεδρος κ. Θανάσης Τιτόνης, έχοντας προ πολλού κάνει «ανοίγματα» προκειμένου ο Ορφέας Αιγάλεω να βαδίσει στη νέα εποχή, είχε ξεκινήσει μεσούσης της περιόδου που ολοκληρώθηκε την συνεργασία με τρεις (3) νεαρούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες, οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα το σωματείο και όπως αναμένεται θα εισέλθουν και επίσημα στο ΔΣ. Ο λόγος για τους κ.κ. Νίκο Καραγιάννη (φώτο αριστερά), Νίκο Παπανικόλα (μεσαία φώτο), Γιώργο Τιτόνη (δεξιά φώτο).

Ο Νίκος Καραγιάννης, είναι ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ» στο Αιγάλεω, ο Νίκος Παπανικόλας είναι ιδιοκτήτης Μεταφορικής Εταιρείας, ενώ ο Γιώργος Τιτόνης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον επαγγελματικό τομέα των Αυτοκινητιστών.

Πρόκειται για τρεις (3) νέους σε ηλικία επαγγελματίες, οι οποίοι με τον έναν ή άλλο τρόπο, παρακολουθούσαν τα τελευταία χρόνια από κοντά τόσο τα αγωνιστικά, αλλά και τα διοικητικά δρώμενα του σωματείου. Όλη την χρονιά που πέρασε είχαν αναπτύξει σημεία προσέγγισης και συνεννόησης με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Θανάση Τιτόνη, επιμέρους στήριξαν τον σύλλογο όποτε έπρεπε και πλέον, ως ενεργοί πολίτες της κοινωνίας, αλλά και φίλοι του αθλητισμού, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα τους, που θα είναι η δραστηριοποίηση τους και μέσω της διοίκησης.

 

 

YESSNEW