ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ORFPRKYRL

 

 

 

 

Ο Ορφέας Αιγάλεω, πριν από λίγη ώρα, απόγευμα Παρασκευής 15 Νοεμβρίου 2019, γνωστοποίησε και επίσημα το νέο προπονητή της ομάδας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ.

Νέος προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο Σταύρος Κύρλεσης (φώτο 1), ο οποίος θα καθίσει και στον πάγκο της ομάδας στον αυριανό δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Κοψαχείλα για την 9η αγωνιστική. Ο Σταύρος Κύρλεσης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, ενώ κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή σε, Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, Ιάσονα, Ολ. Λιοσίων, Κρυονέρι κλπ.

Άμεσος συνεργάτης του Σταύρου Κύρλεση θα είναι ο Γυμναστής, Βαγγέλης Λαθουράς (φώτο 2), ο οποίος στο ξεκίνημα της σεζόν 2019-2020 ήταν προπονητής στην ομάδα του ΠΑΣ Ωρωπού στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ, αλλά ο σύλλογος αποσύρθηκε από την διοργάνωση λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ο Βαγγέλης Λαθουράς, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Ποδοσφαίρου, όπως και κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, ενώ έχει αξιοπρόσεκτο βιογραφικό. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Ταμυναϊκο, Αιολικό, Πρωτέα Π. Φώκαιας, Γέρακα, Κρυονέρι, Σαρωνικό Αναβύσσου, Καπανδρίτι. Από το 1998 έχει εργαστεί σε Πανιώνιος, Πανιώνιο Καλλιθέας, Διάνα Ηλιούπολης, Κρυονέρι, Κένταυρο Καμινιών, Ολ. Καμινιών, Α.Σ. Ξάνθος Πάτμου, θύελλα Ραφήνας, Ωρωπό.

Να θυμίσουμε, για την ιστορία, ότι ο σύλλογος της πόλης μας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τεχνικό τον συμπολίτη μας Τέλη Πιστόλη (φώτο 4), ο οποίος μετά την εκτός έδρας ήττα από τα Ταταύλα για την 7η αγωνιστική, υπέβαλλε την παραίτηση του στις 4 Νοεμβρίου 2019 (έπειτα από 2,5 χρόνια συνεργασίας με την ομάδα) και την περασμένη αγωνιστική (8η) στον πάγκο του Ορφέα Αιγάλεω με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, κάθισε ως υπηρεσιακός προπονητής ο Μάνος Λακέρδας (φώτο 3).



RAKOK