ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ΓΑΛΗΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

ddgal

 

 

Μετά τις μεταγραφές των Κώστα Βάσου, Ηλία Ζουμπουρέλη, Γιώργου Ζούκα, που προκάλεσαν… πάταγο, ο Ορφέας Αιγάλεω ανακοίνωσε την σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με τον ικανότατο συμπολίτη μας προπονητή, Γαληνό Νικολαϊδη, ο οποίος θα «χτίσει» το φιλόδοξο αγωνιστικό σύλλογο για τη νέα σεζόν 2021-2022 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.

Ένας διαφορετικός Ορφέας Αιγάλεω θα παρουσιαστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο, ένας Ορφέας Αιγάλεω με υψηλότερες βλέψεις, και προς αυτή την κατεύθυνση δείχνουν όλες οι επιλογές που κάνει ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Θανάσης Τιτόνης και οι συνεργάτες του, με αποκορύφωμα την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γαληνό Νικολαϊδη, αργά το απόγευμα της Δευτέρας 2 Αυγούστου 2021.

Ο Γαληνός Νικολαϊδης, που έχει γεννηθεί το 1975, ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Καισαριανή, Ιπποκράτη, Παλληνιακό και Αίαντα Σαλαμίνας (Δ΄ Εθνική). Μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του, ακολούθησε προπονητική πορεία, και πλέον είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, ενώ συμμετέχει συνέχεια σε διεθνή σεμινάρια προπονητικής (Μπάγερν Μονάχου, Λιβέρπουλ, κτλ.).

Ξεκίνησε ως προπονητής από τις ακαδημίες της ΠΑΕ Αιγάλεω, ενώ εν συνεχεία πέρασε από την ΑΕ Αιγάλεω, την Ειρήνη Πετρούπολης, τις Σχολές ΟΣΦΠ Πετρούπολης, και τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

Σε επίπεδο ανδρικών τμημάτων, ως πρώτος Τεχνικός έχει εργαστεί σε Ειρήνη Πετρούπολης, Πετράλωνα, Ελευθερούπολη, Αθηναϊδα, Άτταλο Ν.Φ., Καματερό, ενώ το τελευταίο διάστημα της περιόδου 2020-2021 ήταν βοηθός προπονητή – άμεσος συνεργάτης του Ντανιέλ Μπατίστα, στο πάγκο του ιστορικού Εθνικού Πειραιά, και συνέβαλε τα μέγιστα για την παραμονή των πειραιωτών στην Γ΄ Εθνική.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Καραγιάννης, ο προπονητής Γαληνός Νικολαϊδης και ο Πρόεδρος Θανάσης Τιτόνης, πριν λίγη ώρα, βράδυ Δευτέρας 2 Αυγούστου 2021, στο “Coffee Three” στο Αιγάλεω.

 

 

KARAMAK