Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ”

ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ & ΤΗΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

 

 

 

 

DIALOGOS ARX

 

DIALOGOS

 

DIALOGOS 2

 

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας

Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου

 

Η Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και ο κ. Σπύρος Μερκούρης, Πρόεδρος της οργάνωσης «Ορίζοντες – Ανθρωπιστικές και Πολιτιστικές Δράσεις» συνεχίζει τη δράση ανάδειξης της Ιεράς Οδού με τίτλο: «Ο διάλογος μεταξύ πολιτισμών ξεκινάει με τα παιδιά». Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει δια της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, εκπαιδευτικές δράσεις για τη «γνωριμία» των μαθητών με την πόλη τους υπό το πρίσμα πανανθρώπινων αξιών όπως: ειρηνική συνύπαρξη, εμπιστοσύνη, συλλογικότητα, πλουραλισμό και πολυπολιτισμικότητα. Οι δράσεις θα υλοποιηθούν με τον τίτλο: Η «πόλις» ως πεδίο οργάνωσης της κοινωνικής ζωής του ανθρώπου. Οι εκδηλώσεις θα υλοποιηθούν από τις 24/4/2017 έως τις 10/6/2017 και περιλαμβάνουν τις εξής δράσεις :

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας κ. Αδάμ Στάμος, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γεώργιος Καπλάνης, ο κ. Σπύρος Μερκούρης, και η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κ. Ελένη Νιάρχου.

Η βραδιά μας θα ομορφύνει με τη φωνή και τις μελωδίες του δημοφιλούς και σπουδαίου λαϊκού κιθαρωδού και τραγουδοποιού Κώστα Χατζή. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μαθητές των σχολείων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας με δρώμενα και τραγούδια υπό την καθοδήγηση των Δασκάλων τους και των Καθηγητών Μουσικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/6/2017 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Πάρκο Μητέρας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

 

 

DIALOGOS 3