Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ 1ου ΚΑΠΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Από τις 11.30 το μεσημέρι, ο κόσμος, μέλη του ΚΑΠΗ μας καθώς και οι φίλοι μας, άρχισαν να έρχονται στην μικρή αίθουσα του Κέντρου «Έπαυλη», γεμάτοι χαρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους καλούς μας φίλους, που για να στηρίξουν το ΚΑΠΗ μας, ήρθαν από τη Γλυφάδα, Βούλα, Βύρωνα, Αμπελοκήπους, Πειραιά κ.α. Να είναι όλοι τους καλά, ώστε και του χρόνου να είναι πάλι μαζί μας.
Το γλέντι άρχισε με το χορευτικό του 1ου ΚΑΠΗ Αιγάλεω, όπου χόρεψαν πέντε χορούς μαζί με την δασκάλα τους. Ευχαριστούμε την δασκάλα μας Χαρά Παρασκευιώτη, που είναι πάντα μαζί μας εθελοντικά. Στη συνέχεια, όλα τα μωρά στην πίστα…. Έγινε χαμός, κέφι και χορός μέχρι τις 6.30μ.μ., οπότε και αποφασίσαμε να φύγουμε. Όλα αυτά που μας συμβαίνουν είναι τόσο δύσκολα, που κάθε μέρα μας τσακίζουν, δοκιμάζοντας τις αντοχές μας. Οπότε το μεσημέρι, γλεντήσαμε φορτίζοντας τις μπαταρίες μας και την ψυχή μας…. και το απόγευμα ήμασταν στο Σύνταγμα όπως κάθε μέρα… Ώσπου να δούμε άσπρη μέρα! Κάνοντας τον αγώνα μας. Η αλήθεια είναι ότι στο 1ο ΚΑΠΗ, υπάρχει ΑΓΑΠΗ. Όλο το ΚΑΠΗ είναι μια παρέα! Όμως ένα γεγονός, βάζει τη σφραγίδα σ’ αυτό (την ΑΓΑΠΗ). Οι φίλοι από τους Αμπελόκηπους, είχαν την Τσικνοπέμπτη την ίδια ώρα τον χορό του δικού τους ΚΑΠΗ στον Ωρωπό, όμως ήταν μαζί μας… Σε όλες τις εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ μας, είναι πάντα μαζί μας, σε εκδρομές, χορούς κλπ. Νιώθουν ότι είναι κομμάτι του ΚΑΠΗ μας και ανήκουν σ’ αυτό! Όλο το ΚΑΠΗ, τους αγαπάει και γι’ αυτό τους θέλουμε όλους κοντά μας….

 

Στο χορό μας, ήρθε ο κ. Μάκης Ζάχαρης, ο κ. Καπνουλάς, η κ. Κατερίνα Ατζέμη, η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ μας κ. Βάρκα και η Δήμητρά μας. Ο εκπρόσωπος του ΚΑΠΗ μας, άψογος οικοδεσπότης και…. Χορευτής! Όλη η εκλεγμένη ομάδα του ΚΑΠΗ, που αυτά τα τέσσερα χρόνια δούλεψε με αγάπη για το καλύτερο αποτέλεσμα, για τα μέλη του ΚΑΠΗ και πάντα με σεβασμό και εκτίμηση ο ένας προς τον άλλο. Με μόνο σκοπό το ΚΑΠΗ. Αυτά τα δύσκολα χρόνια, χωρίς ένα ευρώ από κανέναν φορέα και ειδικά την δημοτική. Όχι  μόνο τα ΚΑΠΗ δεν έκλεισαν, αλλά ήταν μια ζεστή φωλιά, θαλπωρή και βάλσαμο στις καρδιές μας και ειδικά για τα μοναχικά άτομα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καλούς μας φίλους, που χάρη σ’ αυτούς έγινε τελικά ο χορός μας, παρά τις οικονομικές δυσκολίες όλων. Φέτος, ήταν πολύ έντονη η απουσία πολλών μελών λόγω οικονομικής δυσχέρειας.