ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ MOZART CALDI

 

Η Τράπεζα Χρόνου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου,διοργάνωσε αποκριάτικο πάρτυ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο καφε μπαρ «Mozart Caldi» στο Αιγάλεω. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσες και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καθώς και για την ευαισθησία που επέδειξαν στο σκοπό της βραδιάς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον κ. Λεωνίδα Θωμαϊδη, ιδιοκτήτη του καφε μπαρ «Mozart Caldi» καθώς και όλο το προσωπικό, για την αμέριστη στήριξη και βοήθεια που προσέφεραν, καθ’ όλη τη διάρκεια προετοιμασίας της βραδιάς.   

 

Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».
Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ).