ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου πραγματοποίησαν με επιτυχία την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εθελοντών αιμοδοτών και των εθελοντών στις δράσεις της κοινωνικής αλληλεγγύης .
Η κοπή πραγματοποιήθηκε στις 9/2/2015 ώρα 18.30 στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος».

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Μπίρμπας, ο αντιδήμαρχος Ε. Ζάχαρης και η αντιδήμαρχος Γ. Χριστόγλου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Σ. Βασιλειάδης, ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία για το Αιγάλεω» Ι. Γκίκας, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή» Λ. Σκλαβούνος, η επικεφαλής της παράταξης «Αιγάλεω, Πρώτη Δύναμη» Π. Μερκουράκη–Νικολούδη, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Α. Σαράντου, Δ. Μπέσης, Ζ. Βλάχου Σ. Τασιόπουλος και Μ. Μαστραγγελή. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος των Εργαζομένων Ι. Τσούνης, η γραμματέας του Συλλόγου Σ. Κορμέντζα και η Προϊστάμενη της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας κα Κ. Καρούντζου.
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που με τις πράξεις τους στέλνουν μήνυμα ζωής στους συνανθρώπους μας και ενθαρρύνουν όλους μας να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους.

 

pita 1

 

pita 2

 

 

pita 3

 

pita 4

 

pita 5

 

pita 6

 

pita 7

 

pita 8

 

pita 9

 

pita 10

 

pita 11

 

pita 12

 

pita 13