pita arxiki

 

Η ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή  της πρώτης βασιλόπιτας του σωματείου ρακοσυλλεκτών “Ο ΙΚΑΡΟΣ”  την  προηγούμενη Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στα γραφεία του , Αθηνάς και Ελβετίας 1 στο Αιγάλεω.
Η συγκεκριμένη ημερομηνία αποτελεί ορόσημο για τους ρακοσυλλέκτες του Αιγάλεω” ,  επεσήμανε ο πρόεδρος κ. Αργύριος Λιγοψυχάκης αφού το σωματείο έκλεισε ενός έτους ζωή  από την δημιουργία του.    
Παράλληλα έγινε ένας σύντομος απολογισμός σχετικά με το ποιοι είναι οι ρακοσυλλέκτες  και ποιες είναι οι  δράσεις του σωματείου “ΙΚΑΡΟΣ” από την γεν. γραμματέα κα Φωτεινή Μπαστουνά.
Το κομμάτι της πίτας του σωματείου ο πρόεδρος το αφιέρωσε στον δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίρμπα και στον Δήμο του Αιγάλεω.
Στην λιτή αλλά ζεστή εκδήλωση συμμετείχαν  και παρευρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του σωματείου , καθώς και , ο κ. Στυλιανός Βασιλειάδης δημοτικός σύμβουλος  υπεύθυνος εποπτείας και συντονισμού δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού του Δήμου Αιγάλεω , ο κ. Δημήτρης Μπογράκος  δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδιασμού ΩΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ , ο κ. Γιάννης Αργυράκης πρόεδρος του Αργυράκειου πολεμικού μουσείου Ηρακλείου Κρήτης , ο κ. Γιάννης Περράκης πρόεδρος του Ιστορικού Λαογραφικού Οικομουσείου Αιγάλεω, ο κ. Γιάννης Διαμαντίδης πρόεδρος του σωματείου Ενόδιος Ερμής καθώς και μέλη του Δ.Σ , και ο κ. Στυλιανός Κουταλιάς μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Κρητών Αιγάλεω.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του σωματείου ευχαριστούν  θερμά όσους παρευρέθηκαν , επίσης ευχαριστούμε τον φωτογράφο  και φίλο κ. Γιώργο Πολιτάκη για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

 

pita 1

 

pita 2

 

 

pita 3

 

pita 4

 

pita 5

 

pita 6

 

pita 7

 

pita 8

 

pita 9