ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΘΕΟΙΝΑΜΑΚ & "ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ"

 

Στις 21 Φλεβάρη 2015 πραγματοποιήθηκε το Μασκέ πάρτι του Καλλιτεχνικού Πνευματικού Συλλόγου και έλαβε χώρα στην αίθουσα του συλλόγου μας! Από τις 19:30 άρχισε να καταφθάνει κόσμος μασκαρεμένος με διάφορες ενδυμασίες και πρωτότυπες φέρνοντας μαζί του την καλή και όμορφη διάθεση του και φυσικά τη θερμή αγάπη του! Διασκεδάσαμε με ρυθμούς καρναβαλιού και φυσικά με καρναβαλιστικά δημοτικά τραγούδια από όλη τη Ελλάδα! Ο κόσμος διασκέδασε με ποτά , αναψυκτικά και διάφορα σνακ!

 

Στην αρχή του πάρτι παρουσιάσθηκε μια χορογραφία χασάπικου από τους μαθητές Ιωάννη Γεωργατσώνα και Δημητρα Ρούσσου με το τραγούδι "Στα λιμάνια" της Νατασσας Θεωδορίδου τα σκηνικά και η σκηνοθεσία ήταν από τους ίδιους! Επίσης ακολούθησε ένας αυτοσχεδιασμός στο τραγούδι "tranquila" από έναν ομοφυλόφιλο ελέφαντα "Ιωάννα Ρόμπα" και μια παραπληγική γάτα "Δέσποινα Καταβελάκου" οι οποίες στη συνέχεια χόρεψαν με τον κόσμο! Ο κόσμος διασκέδασε και με ένα παιχνίδι λέξεων όπου συμμετείχαν όλοι οι καλεσμένοι.
Το πάρτι συνεχίστηκε με μουσική βραδιά και διαγωνισμό τραγουδιού όπου μοιράστηκαν δώρα στους 2 πρώτους νικητές.

 


Την Κυριακή 22 Φλεβάρη 2015 ο σύλλογος μας πήρε μέρος στην αποκριάτικη εκδήλωση του δήμου Αιγάλεω ύστερα από δήλωση συμμετοχής με μια χορογραφία σε ρυθμό σάμπα από το τραγούδι "tranquila"! Η χορογραφία είχε το τίτλο "ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ" την οποία σκηνοθέτησε και χορογράφησε ο Θεοχάρης Bρεττός ,τα κοστούμια και το face painting ήταν από τους ΘΕΟΙΝΑΜΑΚ, βίντεο από τον Θεοχάρη Βρεττό και φωτογραφίες από τον Θύμιο Κανιώρη.
Στη χορογραφία συμμετείχαν αλφαβητικά και σαν ζωα : Τράγος - Γεωργατσώνας Ιωάννης, Κόκκορας - Γογγάκης Βαγγέλης, Αγριόγατα - Καταβελάκου Δέσποινα ,Πάντα - Μήτση Δήμητρα , Γουρούνι - Ξηρουχάκης Απόστολος , Τίγρης - Ρούσσου Δήμητρα!

Ο κόσμος χάρηκε με τη χορογραφία και χόρεψε μαζί μας και πήραμε το πιο ζεστό χειροκρότημα και ένα μεγάλο Μπράβο! Μικροί και μεγάλοι σχολίαζαν τις στολές των ζώων με θαυμασμό και ζητούσαν να παίξουμε με τα παιδιά τους κάτι που μας έκανε να νιώθουμε υπερήφανοι για αυτή μας την εμφάνιση!

 

Τα παράπονα μας είναι αρκετά προς το δήμο καθώς δεν υπήρχε κάλυψη ήχου ούτε χώρος για τη συμμετοχή μας και αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε από το κόσμο να μας κάνει χώρο και από το σύλλογο που προηγήθηκε να μας παραχωρήσει το ηχοσύστημα του για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε! Επίσης περιμέναμε μιάμιση ώρα να έρθει σύστημα ήχου από το δήμο κάτι που ποτέ δεν έγινε! Επίσης χάσαμε τη σειρά εμφάνισης μας επειδή υπήρχε έλλειψη μικροφώνου και ποτέ δεν ανακοινωθήκαμε! Επίσης απογοητευτήκαμε από την αδιαφορία της συντονίστριας κυρίας Σακά και του Δημάρχου κυρίου Μπίρμπα! Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στη κυρία Μπάστα Ελένη υπεύθυνη Πολιτισμού για το ενδιαφέρον της!