axexas arx 

 

«ΤΣΟΥΝΑΜΙ» ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»
ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 350 ΑΤΟΜΑ!!!!

 

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου Ποντίων «Αξέχαστες Πατρίδες», στον πολυχώρο View Hall, Λ. Καραμανλή 177, Αχαρναί.  Ήταν μια πραγματικά υπέροχη βραδιά, όπου οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 350!!!! Το Διοικητικό Συμβούλιο, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, καθότι η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, αποδεικνύει πόσο αγαπητός είναι ο σύλλογος και για το λόγο αυτό ανταποκρίνονται κάθε χρόνο και περισσότεροι στο κάλεσμα του συλλόγου.  Χορηγός επικοινωνίας ήταν το πρώτο ιντερνετικό ποντιακό ραδιόφωνο «ΡΑΔΙΟ ΚΕΜΕΤΖΕΝΤΖΗΣ» και την φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς ανέλαβε η ΜΑΙΡΗ ΣΑΛΟΓΙΑΝΝΗ. Το ΡΑΔΙΟ GOGOF και ο Παναγιώτης Χαδούλας φρόντισαν, έτσι ώστε να μεταδοθεί ο χορός ζωντανά μέσω διαδικτύου. Τις αφίσες για τον χορό ανέλαβε η Δήμητρα Κουλούρη.

AXI 7452

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Θεοφάνης Κοντοχρήστος σε μια σύντομη ομιλία ευχαρίστησε όλους του επαγγελματίες που προσέφεραν τα προϊόντα τους για την λαχειοφόρο αγορά, όπως τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τα καταστήματα ΚΑΡΩΝΗΣ, την κατασκευαστική εταιρεία «DOMEX» και πολλούς άλλους. Το Δ.Σ. βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον λαογράφο - ερευνητή Γιώργο Χατζηελευθερίου, για την προσφορά του στον ποντιακό χώρο. 

AXI 7516

Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά με τον Ηλία Υφαντίδη στο τραγούδι, τον Γιώργο Κουλαξουζίδη στην λύρα, τον Παναγιώτη Κοπαλίδη στο νταούλι, τον Σταύρο Σαββίδη στο τραγούδι, τον Γιάννη Χατσαρίδη στην λύρα, τον Γιώργο Σαρσαρίδη στο νταούλι.  Επίσης στο λαϊκό πρόγραμμα ήταν ο Μπάμπης Πουρνάρας στο τραγούδι, ο Γιώργος Μοσχόπουλος στο μπουζούκι και ο Θοδωρής Χασιώτης στα πλήκτρα΄. Έτσι λοιπόν,  μέσα σε ευχάριστο κλίμα, γεμάτο χαρά και καλή διάθεση, προσήλθαν άνθρωποι από όλα τα αδελφά σωματεία, αλλά και πολλοί φίλοι για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.   Όλος ο κόσμος ήταν κατενθουσιασμένος. Χόρεψαν και γλέντησαν μέχρι την ανατολή του ηλίου. Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Σ.Πο.Σ Ν. Ελλάδος και Νήσων και Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Λαυρίου Γιώργος Βαρυθυμιάδης, η Αντιπρόεδρος του Σ.Πο.Σ Ν. Ελλάδος και Νήσων και Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου Αθηνά Σωτηριάδου, ο Πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, η Περιφερειακή Σύμβουλος, εκπρόσωπος της Ρένας Δούρου, η Γιάννα Τσούπρα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Ν. Αττίκης Μαριτίνα Μωυσιάδου, ο Αντιπρόεδρος της Ενωσης Ποντιακής Νεολαίας Νίκος Βαρυθυμιάδης, η Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Δροσιάς Μέλπω Μαλγάρα, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού Νίκος Κοπαλάς, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Ν. Ιωνίας Στράτος Περσίδης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Περάματος Τάκης Βοριαζίδης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Ερέτριας Γιώτης Γυριχίδης, η Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Αγ. Βαρβάρας Σοφία Σαββίδου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Πετρούπολης Νίκος Κουλαξουζίδης, η Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Περιστερίου Μαρία Τζαβάρα, το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς λαογράφος - ερευνητής Γιώργος Χατζηελευθερίου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Αιγάλεω Ανδρέας Κλεισαρχάκης, η Αντιπρόεδρος του συλλόγου Αιτ/νιας «Δημ. Ψαθάς» Παρασκευή Ασβεστοπούλου, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας Νίκος Φωτιάδης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Χρήστος Συμεωνίδης, η Γεν. Γραμματέας του συλλόγου Ποντίων Χαϊδαρίου Χριστίνα Κοντού, εκπρόσωποι του Νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρετάδας Αιτ/νιας, εκπρόσωπος της εφημερίδας «Ποντιακή Γνώμη» ο Βασίλης Αποστολίδης.

AXI 7749

 

 

 

AXI 7810

 

AXI 7826